Dacă vă întrebați ce coafuri pentru mirease sunt în vogă în 2013, noi vă dăm răspunsul! Colecția „OLD HOLLYWOOD”, lansată de hair stilista Victoria Schimbător, readuce în vogă coafurile retro, suplinite cu noblețe și rafinament.

Hair Stilista Victoria Schimbător, a prezentat o colecție de coafuri pentru mirease cu aer retro, care formează tendințele pentru anul 2013. Machiajele realizate de Neli Covash au fost în concordanță cu coafurile, de parcă desprinse din peliculele de epocă din Hollywood.

 

 
 Hair Stilista – Victoria Schimbător

Colecția „OLD HOLLYWOOD” a fost lansată sub forma unui seminar, organizat pentru hair stiliști și frizeri, fiind prezenți specialiști, atât din Moldova, cât și din Craiova (România) și Milano (Italia). Peste 100 de specialiști s-au inspirat ieri, 3 februarie, din colecția Victoriei Schimbător. Chiar dacă seminarul a durat aproape toată ziua, participanții spuneau că nu simt oboseala și că învață de fiecare dată multe lucruri utile de la aceste seminare, și pleacă acasă plini de inspirație.


 modelul în așteptare ca să fie coafată

 
înainte de coafare

În seara prezentării colecției de coafuri pentru mirese pentru anul 2013, organizatoarea și hair stilista Victoria Schimbător a creat o atmosferă retro prin muzică și decorațiuni specifice epocii din care „veneau” și coafurile. Stilista a creat în doar nouă ore, șapte coafuri, venind și cu explicații și sfaturi pentru cei prezenți la seminar.

 
 Moderatoarea evenimentului 

COAFURILE REALIZATE DE VICTORIA SCHIMBĂTOR: