După ce a făcut senzație în mediul virtual, proiectul „Ola TABU” continuă. Ieri, Karizma și Alla Donțu au lansat cea de-a patra piesă, ce face referire la un subiect cât se poate de dureros: dragostea neîmpărtășită. Melodia se numește „Animată de tine” și vine la pachet cu un videoclip de-a dreptul emoționant.

Lacrimi și durere în noua producție marca Ola TABU. Și de această dată, piesa conține un mesaj profund și versuri în urma cărora nicio femeie nu ar rămâne indiferentă:

„Și tu ce vrei/ Când minți din priviri ochii mei/ Și eu de dor/ Cred și mor de mii de ori”, este refrenul melodiei.

Ascultă „Animată de tine” mai jos:

Tot ieri, Karizma și Alla Donțu au participat la cel de-al optulea live pe Facebook, acolo unde au discutat despre ce gândesc femeile în pat:

„În sufletul nostru a îmbobocit de-a binelea mugurul dorului de voi. Și dacă tot este perioada în care femeile sunt în centrul atenției, noi provocăm bărbații să fie atenți la ce vom vorbi în LIVE ca între fete. Dezbatem subiecte TABU despre sex până și după căsătorie”, au menționat cele două în descriere.

În cadrul aceluiași live, Karizma și Alla Donțu au vorbit și despre primul Stand-up muzical „Ola TABU”, care va avea loc la Petrecerea în Pijamale, eveniment marca Ea.md

Vezi AICI live-ul integral.

capture-20170304-131547

Amintim că proiectul Ola TABU este unul din cele mai îndrăznețe din câte s-au lansat vreodată la noi în țară. Alla Donțu și Karizma deschid cele mai picante, dureroase și incomode subiecte, ferite de discuții publice la noi în societate. În cadrul proiectului s-au mai lansat anterior piesele „Acasă”, „Fluturi” și „Femeile care nu au chip de razboi”.

Citește și: Infidelitatea are acum un nume. Vezi noul videoclip lansat în cadrul proiectului „Ola TABU”

Foto: captură video