Gwyneth Paltrow și Chris Martin au anunțat că sunt divortați cu acte în lege. Cuplul a dat de înțeles că relația lor nu mai merge, încă în martie 2014, motivând că nu mai sunt compatibili, chiar de au în spatie o căsnice de peste 10 ani din care au și doi copii.

Potrivit TMZ, Gwyneth și Martin au înaintat recent actele pentru divorț, iar în data de 20 aprilie aceștia au anunțat că sunt „liberi”. Diferențele ireconciliabile au fost motivul divorțului acestora, menționând că după o relație de 12 ani aceștia au înțeles că nu mai se mai înțeleg bine, chiar de au și doi copii împreună.

Foto: justjared.com

Foto: justjared.com

Managerii lor de afaceri au fost cei care au gestionat detaliile unui acord de reglementare, împărțirea bunurilor lor, dar și custodia pentru cei doi copii, Apple și Moise.

Așadar, contractul a fost semnat și divorțul s-a încheiat, de fapt, le-a mai rămas încă un mic detaliu – actele urmează să fie semnate și de către judecător, și abia după asta ei vor fi „liberi”.

Foto: galleryhip.com

În ceea ce privește termenii acordului, aceștia sunt confidențiali și nimeni nu are dreptul să-i divulge. Deși, surse apropiate ale fostului cuplul Martin – Paltrow,  sunt aproape siguri că vor împărtăși custodia comună a celor 2 copii, și tot ei declară că divorțul a fost unul amiabil.

Distribuie articolul: