Unul dintre cele mai adorabile cupluri de vedete internaționale s-a destrămat subit. Fotbalistul Cristiano Ronaldo și iubita sa, supermodelul Irina Shayk, s-au despărțit după o relație care a durat 5 ani. Informația a fost confirmată de către purtătorii de cuvânt ai Irinei. Mai multe circumstanțe cu privire la această separare aflați mai jos. 

Reprezentanții supermodelului rus de 29 de ani au confirmat oficial informația cu privire la despărțirea rusoaicei de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, scrie publicația americană Us Weekly.

Putem confirma că Irina Shayk și-a încetat relația cu Cristiano Ronaldo, care a durat 5 ani”, declară aceștia. Cu privire la despărțirea subită, însă, Irina nu intenționează să acorde absolut niciun interviu, mai scrie sursa citată. 

Mass media americane scriu că celebrul cuplu s-ar fi desființat la inițiativa fotbalistului, care are tot 29 de ani, la fel ca și Irina. Cauza ar fi fost refuzul Irinei de a participa la o petrecere dedicată zilei de naștere a mamei lui Christiano, care a împlinit, de curând, 60 de ani. „S-au certat foarte serios și totul s-a terminat cu aceea că înainte de Revelion, Ronaldo a rămas singur cu fiul său. A fost ultima picătură, pentru că de câteva luni, cei doi nu se înțelegeau prea bine”, scrie sursa citată.

Dacă nu erați la curent, Cristiano educă un băiețel de 4 ani, care îi poartă numele. Copilul s-a născut în urma unei aventuri de o noapte cu o ospătăriță din Los Angeles. Ulterior, fotbalistul i-ar fi oferit acesteia 12 milioane de euro pentru ca să renunţe la drepturile de mamă şi să nu-și dezvăluie identitatea.

Zvonuri referitoare la despărțirea lui Cristiano de rusoaica de 29 de ani au apărut și mai devreme, atunci când modelul a lipsit de la decernarea premiilor sportive „Balonul de Aur 2015”, care a avut loc pe 12 ianuarie, la Zürich, Elveția.

Atunci, Cristiano a devenit din nou unul dintre laureați, păstrându-și titlul de cel mai bun fotbalist din lume. Atunci când a luat Balonul de Aur în mâini, Cristiano le-a mulțumit colegilor săi, rudelor și fanilor, iar de Shayk nu a pomenit niciun cuvânt

Mai mult decât atât, tabloidele au scris că Ronaldo ar fi îndrăgit bărbații, pentru că tot la Balonul de Aur, fotbalistul nu-și lua mâna de pe piciorul unui fotbalist celebru – Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo, fotalist la „Real Madrid”, este și cel mai scump fotbalist din istoria lumii. Acesta a fost recunoscut oficial și drept cel mi bun fotbalist din istoria fotbalului portughez.  

La rândul său, Irina Shaykhlislamova este originară din orașul rus Chelabinsk. Din 2007, modelul se fotografiază pentru revista americană Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Irina colaborează și cu branduri celebre ca Armani Exchange, Guess, Intimissimi, Lacoste, La Perla. La una dintre aceste ședințe foto, de altfel, l-a cunoscut anume pe Cristiano Ronaldo. 

Foto: fashion.telegraph.co.ukimgarcade.com101greatgoals.comsofi-uran.blogspot.com, Super.ru