Brad împodobit frumos, o masa bogată, aromă de vin fiert, portocale – cu aceste elemente ni se asociază Crăciunul și Anul Nou. Însă ceva parcă lipsește… Un covor din lână naturală, moale și cald de la Floare Carpet, care este așternut lângă brad – nu-i așa că și cei dragi sunt mai fericiți? Iată unde îl găsești, cu reducere, în ajun de sărbători.

„Pentru că ținem foarte mult la voi, anul acesta am venit cu oferta de – 50% la toate covoarele. Dar surprizele nu se termină aici: toți cei care procură de minim 5000 de lei vor primi un covoraș ecologic exclusiv marca Floare Carpet, pentru a fi așternut pe pragul casei tale”, ne anunță reprezentanții companiei.

Covorase Floare Carpet

Iar cei care vor procura de minim 10000 de lei vor primi în dar un Coș cu Cadouri, care cu siguranță va fi pe placul întregii familii!

Fii Moș Crăciun împreună cu Floare Carpet!

Lucrurile bune nu se termina aici. „Am pornit o campanie socială și de la fiecare metru pătrat de covor Floare Carpet, care va fi procurat în magazinul nostru de fabrică, se vor colecta câte 10 lei, care vor fi donați la case de copii și familii nevoiașe. Floare Carpet va dubla suma acumulată și astfel vom aduce și mai multă bucurie celor care au nevoie de ajutorul nostru”, spun cei de la Floare Carpet.

Ambasadorul Floare Carpet – Artistului Emerit al Republicii Moldova – Ion Paladi, susține această inițiativă și va merge împreună cu echipa producătorului de covoare pentru a repartiza fondurile colectate.

Toți cumpărătorii vor primi un Card de Reducere pe viață de -10% în magazinul nostru de fabrică. Iar cei care doresc, vor putea procura covoare în credit.
„Grăbiți-vă să faceți o investiție reușită pentru căldura și confortul casei Dvs! Stocurile sunt limitate!”

Promoția este valabilă în perioada: 05.12.2019 – 05.02.2020

Adresa: Chișinău, str. Grădina Botanică 15, MD-2032
Program de lucru în perioada promoției
Luni – Duminica: 9:00 – 18:00
Tel. magazin: +(373 22) 85-66-46, +(373 22) 85-66-46,

Vezi covoarele și pe www.floare-carpet.md
Facebook: fb.com/covoareeco/

Magazin Floare Carpet în Chișinău

View Larger Map

P