Ochii mari, sclipitori şi plini de lumină au fost mereu un atu al femeilor în procesul seducerii. Dar nopţile nedormite, oboseala şi lucrul la calculator nu ne sunt de ajutor. Secretul unui aspect proaspăt şi tineresc este în luminozitate. Câteva accente puse corect vor face din ochii obosiţi nişte ochi de înger. De ce vei avea nevoie
Un fard de pleoape sau creion iluminator în nuanţe de roz pal, nud sau alb. Cu cât produsul are mai mult sclipici, cu atât el va fi mai evident. Pentru un look mai natural optează pentru un fard mat sau perlat. Nuanţa poate fi aplicată cu o periuţă mică sau cu degetele.

Care sunt paşii

  1. După aplicarea fardului de ochi şi a dermatografului, dar înainte de a aplica rimelul, ia cu periuţa sau cu degetul arătător puţin fard iluminator.
  2. Închide ochii şi aplică produsul în colţurile interioare ale ochilor. Aceasta le va conferi un aspect de prospeţime şi o luminozitate pe care o au copiii mici şi pe care o pierdem odată ce înaintăm în vârstă.
  3. Pentru un lifting instantaneu aplică acelaşi fard sub arcul sprăncenelor. Acest truc le va evidenţia şi va da iluzia de sprăncene mai arcuite.
  4. Dacă vreai efectul unui somn sănătos de opt ore şi impresia de ochi mai mari, conturează interiorul pleoapei de jos cu un creion alb sau nud.

Voila, în patru paşi simpli poţi fi o zână în fiecare zi, chiar şi şi după nopţile nedormite!

Distribuie articolul: