Ne-am obișnuim să credem doar în machiajul facial, forța căruia este cu adevărat neverosimilă. Pentru femeile cu decolteu mai puțin nuanțat, makeup-ul se dovedește a fi o cheiță la fel de magică. Cum îți poți evidenția linia provocatoare a decolteului, îți spunem mai jos.

Dacă nu pot mări forma sânilor, fardurile sunt în stare să creeze iluzia vizuală a unui decolteu mai proeminent printr-un simplu joc de umbre și lumini.Contururile te pot ajuta să evidențiezi foarte bine forma sânilor. Câteva mișcări simple și creezi impresia unui bust mai pronunțat și ai ferm. Multe celebrități folosesc acest truc, înainte de ieșirea pe scenă.

Potrivit makeup artiștilor, iluzia optică creează un efect scontat. Utilizarea corectă a pudrei bronzante și a fondului de ten de culoare mai deschisă, plus câteva farduri nude, contribuie la un efect corect de umbră-lumină. Vei reuși să atragi atenția spre zona decolteului și să creezi senzația unor sâni mai mari sau mai mici.

Urmărește masterclass-ul de mai jos, pentru a înțelege pașii pe care trebuie să-i parcurgi.

Tot de ce ai nevoie sunt: o perie corectă pentru farduri, un set de farduri nude de diferite nuanțe sau o pudră bronzantă, cu două nuanțe mai închise decât culoarea pielii tale.

Pentru un efect de atâncime, inițial trebuie să aplici fardul bronzant pe linia dintre sâni.

Urmează să desenezi, tot în centru, litera „Y” cu o peria muiată într-o nuanță mai întunecată de fard. Trebuie să arate cam așa:

Tot ce trebuie să faci acum este să uniformizezi liniile trasate. Aceste mișcări vor crea iluzia optică a volumului și vor neutraliza un pic din contur:

Pentru un aspect mai natural, aplicați pudră obișnuită deasupra iluziei optice obținute.

Foto: Elite Daily

Distribuie articolul: