Podoaba capilară este extrem de importantă pentru orice femeie, indiferent dacă are părul lung, scurt sau de o lungime medie. Totuși atunci când o femeie afișează o podoabă capilară cu vârfuri despicate, efectul este dezastruos. 

PentruEA te învață cum să ai grijă de părul tău pentru ca acesta să fie suplu și să strălucească, în plus îți promitem că dacă ne urmezi sfaturile, nu vei mai avea vârfurile despicate.

1. Lifting pentru firul de păr

Pentru a avea un păr frumos, fără vârfuri despicate, este important să utilizezi în mod regulat un produs care va repara structura firului de păr. În cazul în care nu vei utiliza astfel de produse, structura firului de păr va avea de suferit din cauza șamponului.

2. Clătește părul cu apă minerală

Din cauza faptului că apa de la robinet conține mult calcar, deseori șamponul nu acționează adecvat. Astfel îți recomandăm să-ți clătești părul cu apă minerală. Pentru un plus de efect utilizează apă minerală rece. Părul tău va căpăta strălucire și suplețe.

Păr putrenic

3. Tunde firele despicate

Trebuie să tunzi doar 2-3 centimetri pentru a revitaliza firul de păr. Astfel părul va crește mai repede și va avea un aspect mai sănătos. În plus este necesar să tunzi firul de păr cel puțin o dată la șase luni.

4. Utilizează produse de calitate

În cazul în care nu vrei să tunzi firul de păr, utilizează produse cosmetice profesionale care-l vor realibita. Chiar dacă nu-ți speli zilnic podoaba capilară, utilizează un lapte de păr reparator, care nu necesită clătire. O dată pe săptămână răsfațăți părul și aplică o mască revitalizantă. Soarele puternic nu este amicul părului tău, așa că protejează-l la fiecare expunere.

5. Fă un diagnostic profesionalist al firului de păr

Poate că nu folosești produsele de îngrijire adecvate pentru părul tău, de aceea acesta este tern și nu are strălucire. La coafor ți se vor recomanda produsele de îngrijire potrivite structurii părului tău.

Pentru un efect pe măsură, nu uita că regularitatea este cuvântul cheie. Altfel toate eforturile tale vor fi în zadar. Ai grijă de părul tău!

Foto: Andreearaicu.ro

Distribuie articolul: