Se pare că pentru preşedinţi a devenit deja o modă să intre în gura presei din cauza vieţii personale. După divorţul lui Putin de soţia sa Liudmila, iată că i-a venit şi rândul lui Obama să atragă atenţia gurilor rele. Cu doar câteva zile în urmă, paparazii i-au fotografiat urme de ruj pe cămaşă, iar azi este acuzat că s-ar întâlni cu o…prostituată. Jurnaliştii de la revista Globe scriu că prima doamnă a SUA, Michelle Obama, este foc şi pară pe soţul său, Barack, preşedintele SUA, după ce a aflat că acesta se întâlneşte cu o prostituată.

Este vorba despre o fostă iubită a lui Obama, din timpul liceului, cu care preşedintele SUA a fost şi la balul de absolvire. Cei doi nu au uitat perioada de iubire din adolescenţă şi au reluat legătura, chiar dacă Barack a devenit preşedintele SUA, iar fosta sa parteneră practică, conform ziariştilor, cea mai veche meserie din lume, prostituţia.

Întâlnirile lor nu sunt însă bine văzute de Michelle Obama, mai ales că revista Globe vorbeşte şi despre o noapte fierbinte de amor între Barack şi fosta sa iubită din liceu, prima doamnă luând hotărârea de a se separa de soţul său.

Ea a părăsit acum patul conjugal, după cum susţin ziariştii de la showbizspy.com şi îi reproşează soţului său că a început să se comporte precum Bill Clinton şi să aibă legături cu prea multe alte femei.

Sursa: libertatea.ro