După ce și-a reluat carieră de actriță și a devenit și producător de film, investind jumătate de milion de euro în thriller-ul psihologic în care joacă rolul principal, Oana Zavoranu vreau să își extindă aria de activitate, plănuind că în curând să lanseze o colecție vestimentară inspirată din stilul ei nonconformist. Mai exact, lansează pantaloni tăiați și bluze până la buric.

Oana Zăvoranu a tot mărturisit în ultima vreme că viață ei va intra cât de curând pe o pantă ascendentă din punct de vedere profesional. Pe lângă faptul că a început deja filmările pentru filmul în care spune că a investit jumătate de milion de euro, un thriller psihologic în care joacă rolul principal, Oana încearcă și o altă latură a artei, anunțând că își va lansa propria colecție vestimentară.

Oana Zavoranu

”Foarte multă lume îmi scrie și mă felictă pentru stilul meu vestimentar. Cele mai multe îmi cer sfaturi, dar mă și întreabă de unde îmi cumpăr eu ținutele. Așa că m-am gândit să fac o colecție de haine exact în stilul care mă caracterizează. O să fie o colecție pentru toate gusturile și buzunarele. O să ai pantaloni tăiați, bluze până la buric, cam așa cum port eu”, a declarat Oana pentru Cancan.ro.

”Abia aștept să va ofer o colecție ‘™SEXYCOOL’€™ by Oana, care să va bucure zilele. Este extrem de important să te îmbraci CUM SIMȚI, CUM TE AVANTAJEAZĂ ȘI CUM ÎȚI STĂ BINE”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook. Alături de acest text, Oana a postat pe rețeaua de socializare și o imagine în care apare purtând o pereche de blugi cu talia atât de joasă încât fanii i-au putut admira în voie bikini roz.

oana Zavoranu

Oana Zavoranu și-a făcut până acum apariția în astfel de vestimentații atât în emisiuni de televiziune, cât și în viață de zi cu zi. Chiar și la tribunal în cadrul înfățișărilor de până acum. Anul trecut, brunetă a devenit imaginea unui brand de haine românesc pentru care a defilat la un moment dat că și model într-un club din regie. Atunci, Oana și-a făcut apariția pe podium purtând jeanși și jackete din jeans.

Sursa/Foto: ADMP

Distribuie articolul: