După un succes neașteptat al piesei „Tu” (10 milioane de vizualizări pe youtube), Oana Radu și Dr. Mako în colaborare cu Pasha Man revin cu o piesă la care au filmat deja și un videoclip – piesa „Ea a fost prima”. Dacă încă nu știi cum se filmează un videoclip, mai jos ai posibilitatea să vezi asta. Chiar e minunat.

„Piesa „Ea a fost prima” este compusă de către Oana Radu, alături de Dr Mako și Pacha Man, iar videoclipul este regizat de către Ioana Gomoi. Videoclipul a fost filmat în două locații – în Teatrul National din Caracal, Casa Universitarilor din Craiova și într-un restaurant din București.

„Ea a fost prima” este o piesă la care am muncit foarte mult și care sper să ajungă la inimile ascultătorilor. Pentru această melodie am abordat un concept diferit: o poveste de dragoste descrisă prin ochii unui artist și care folosește termeni specifici domeniului în care acesta activează. Vreau să multumesc pentru susținere Cat Music și Voices Media, producătorilor muzicali Dr. Mako și Jay Murano, lui Pacha Man, tuturor celor care au muncit la videoclip și, nu în ultimul rand, managerului meu Florin Nedelcu (Live Artist)”, declară Oana Radu.

„Anul 2014 a fost un an incredibil pentru mine, din toate punctele de vedere: două nominalizări la Romanian Music Awards, numeroase difuzări la posturile de radio și TV autohtone, zeci de concerte și apariții TV. Dacă adăugăm și faptul că „Tu” a fost pe locul întâi în topurile radiourilor de la noi, atunci pot să mă consider o norocoasă, dar și împlinită din punct de vedere artistic. Tocmai de aceea am considerat ca e timpul să lansez un nou single, alaturi de aceiași oameni cu care am lucrat pentru piesa „Tu”, a mai spus Oana Radu.

Vezi și procesul de filmare al videoclipului „Ea a fost prima”.

Sursa/foto: Arhivă personală/Facebook

Distribuie articolul: