La New York Fashion Week, desfășurată încă la începutul acestui an, jurnaliștii au decis să organizeze o altfel de Săptămână a Modei, nu pe podium, ci chiar pe străzile megapolisului. Pentru realizarea cu succes a acestei „prezentări”, tot ce au trebuit să facă, a fost să iasă afară și să-l întrebe pe fiecare newyorkez întâmpinat în cale: „cât costă hainele pe care le porți?” Se pare că locuitorii acestui imens oraș reușesc să se îmbrace cu sume cuprinse între 31 și câteva mii de dolari.

Pentru a chestiona trecătorii, jurnaliștii de la publicația Joe Monster s-au îndreptat spre Lincoln Center, din New York City, acolo unde au putut surprinde oameni cu diferite „mărimi” la buzunare. Unii dintre aceștia au recunoscut că au plătitit mai mulți bani pentru accesorii chiar și decât pentru hainele pe care le purtau!

Această femeie a dezvăluit că ținuta vestimentară din imagine a costat-o 200$, în timp ce pantofii – 100$, iar poșeta de marcă – tocmai 3600!

Acest bărbat consideră că stilul nu poate fi apreciat în bani. Priviți la ce prețuri a indicat acesta pe foaie:

S-ar părea că la New York, este imposibil să te îmbraci cu doar 31 de dolari. Această femeie a demonstrat că se poate.

Femeia din fotografia de mai jos nu a dezvăluit câți bani a scos din buzunar pentru a se îmbrăca, în schimb a recunoscut că și-a ales hainele și accesoriile de la reduceri!

Imaginea merită toate investițiile posibile  – asta a demonstrat newyorkeza care a investit tocmai 5000 de dolari într-o singură ținută. Evident, este admiratoare Chanel.

Unii trecători au dovedit un alt nivel de apreciere a hainelor pe care le poartă, așa că au spus verde-n ochi că dau chiar și câteva mii de dolari, pentru a purta articole semnate de branduri.

2800 de dolari – atâta spune că a investit această newyorkeză în rochia, geanta, pantofii și ochelarii din imagine:

Un alt look de câteva mii de dolari (mai exact, două), a fost afișat de către o tânără newyorkeză:

Femeia din imaginea de mai jos recunoaște că poartă pantofi în valoare de 1000 de dolari și o rochie împrumutată de la soră:

Pentru un asemenea costum și o asemenea pereche de pantofi, tânărul din imaginea de mai jos recunoaște că a plătit 350 de dolari:

Stilul military este pe larg abordat și de către tinerii de la New York. O asemenea pereche de pantaloni, asortați cu cămașă, espadrile și ochelari, au costat, în total, 75 de dolari.

how-much-05

O ținută la fel de modestă a afișat și această tânără:

În timp ce majoritatea americanilor au recunoscut cât costă hainele pe care le poartă, acest tânăr și-a comentat prețul ținutei, lăsându-și propria semnătură: „d.i.y.”

how-much-16

Foto: Joe Monster

Distribuie articolul: