Mamă, actriță, cântăreață, producătoare – Jennifer Lopez le face pe toate. Starul din „Băiatul de alături”, în vârstă de 45 de ani, a ieșit din rutina ei zilnică pentru revista People – și a arătat publicului cum decurge o zi din viața familiei sale. Atât ea, cât și copii săi s-au bucurat de acest proiect în care au dat dovadă că sunt o familie frumoasă.

Începe ziua cu dreptul

Lopez începe de obicei dimineața cu cei doi gemenii ai săi în vârstă de sașe ani (pe care îi are din căsătoria cu fostul soț Marc Anthony), Emme și Max. De obicei iese din casă foarte devreme, dar mai întâi își pregătește copiii de școală de la 6:15 – 6:45 dimineața, apoi iau micul dejun!

Odată ce copiii sunt ieșiți din casă, Jennifer bea un BodyLab TastyShake și se concentrează pe fitness. „Antrenamentul meu va fi de cel puțin o oră, apoi va urma o pauză de 15 minute, după care mai fac sport”, spune Lopez. De altfel, e vizibil, sportul își lasă amprente puternice pe corpul divei, care arată excepțional.

Balanța Muncă-Viață

După ce a lucrat atât pentru corpul, cât și pentru sufletul său, (ea pune deoparte aproximativ 15 minute pe zi pentru a medita, a se ruga și a-și pune toate gândurile în ordine) interpreta fuge la vreo ședință. „Eu, de obicei, merg la tot felul de reuniuni, spune Lopez. „Machiajul mi-l fac în mașină, astfel economisesc foarte mult timp.”

După o zi plină de activități, care i-au adus diferite atuuri în diferite sfere, mama celor doi gemeni se bucură un timp de… liniște.

Seara și cina

Cina este de obicei servită la 18:30 sau 19:00. „Am citit undeva că dacă luăm cina împreună cu copiii, aceștia au mai puține șanse să se apuce de consumat droguri!” declară vedeta. Și la ora 20:30 se merge la culcare – „Copiii mei mă roagă să le citesc câte trei-patru cărți pe seară, deoarece ei adoră poveștile.”

Nu este nimic deosebit în viața familiei unei celebrități, copiii acestora tot merg la școală, tot mănâncă, tot se distrează și tot cer să li se citească povești, exact ca în familia fiecărui locuitor de pe această planetă.

Sursa foto: dailymail.co.uknydailynews.comstarfeine.com 

Distribuie articolul: