Anunțul despre sarcină a fost făcut cu puțin timp în urmă, prin intermediul blogului său personal și a rețelelor sociale. Vedeta TV se declară extrem de fericită!

Dana Rogoz a făcut marele anunț chiar în această dimineață. Actrița a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale și a dat marea veste: „DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți!”

„Îmi tremură mâinile pe tastatură… DA, acum pot să va dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezeasca ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți! Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt. Sunt fericită, sunt emoționată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, și mă liniștesc, și încerc să conștientizez, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arată casă noastră, și iar mă bucur, plutesc, și mă simt copleșită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot. Și pentru că deja știu ce bucurie îți poate aduce în viață un copil”, a dezvăluit vedeta pe blogul său.

Aceasta a mai povestit că a aflat despre sarcină, chiar înainte de ziua sa de naștere, iar acum a decis să-și împărtășească dericirea cu urmăritorii săi.

„Știam deja că port în mine două inimi care bat. Ne-am bucurat de veste în familia noastră. Mă rog, Vlad se laudă de câteva săptămâni deja la grădiniță că va avea o surioară. Așa că azi, la fel că acum 6 ani, am deschis acest blog și m-am decis să împărtășesc cu voi bucuria familiei noastre. Timpul trece fantastic de repede, așa că azi sunt în 16 săptămâni și 5 zile. Va dați seama că mi-a fost alături la toate premierele MO, în caravana din țară, la festivalurile din străinătate. A fost tare bună cu mine, micuța, în cea mai spectaculoasă perioada a vieții mele. Te-am așteptat, minune! Și te mai așteptăm un pic, cu toții, să vii în familia noastră!”, povestește Dana Rogoz fericită.

Dana Rogoz și soțul său, Radu Dragomir, s-au căsătorit acum șapte ani și au împreună un băiețel, Vlad. Micuțul are 5 anișori și pare încântat că va avea o surioară.

Sursa: danarogoz.com