Cu pași mici, dar siguri se apropie weekendul. Pentru că meteorologii anunță precipitații și pentru că sigur v-a fost dor de spectacole, astăzi vă invităm să descoperiți afișa Teatrului Național Satiricus Ion Luca Caragiale și să vă organizați frumos acest sfârșit de săptămână. 

Vineri, 28.05.2021, sunteți așteptați la ora 18.30, la spectacolul HAMLET

Spectacol de William Shakespeare, în regia lui Sandu GRECU

Regizorul mută povestea lui Shakespeare într-un „atemporal” an 2018, în Elsinore, în Danemarca. Și în fața publicului se derulează imagini de la magnifica înmormântare, și încet, încet, relațiile încep să se contureze; această reîntoarcere și acest amestec al timpurilor este pariul lui Sandu Grecu. În scene aparent disparate, povestea se repetă iar și iar, la infinit, din vremea Danemarcei lui Shakespeare și până azi, vie, puternică, țintind inima Ființei și, mai ales, situația social-politică din „Danemarca noastră” sfâșiată de aceleași nedreptăți, minciuni și trădări nesfârșite, care ne lipsesc de orice speranță și ne îngroapă viitorul în mormântul negru al „neistoriei”.

Link spre eveniment.

În această sâmbătă, 29.05.2021, ora 18.30, descoperiți DOCTOR DE FEMEI, de Georges FEYDEAU

Un spectacol de Sandu GRECU.

„Doctor de femei” e o comedie intrigantă despre infidelitatea conjugală, un subiect captivant, dintotdeauna actual în societate, care le dă mult de gândit bărbaților afemeiați”.

Link eveniment.

Duminică, 30.05.2021, ora 18.30, sunteți invitați la BANII, BANII SAU „BORSETKA” de Ray COONEY

Un spectacol de Sandu GRECU.

De când lumea și pământul, omul a fost obsedat de bani. Banul e ochiul dracului, se zice în popor. Acest ochi te urmărește pretutindeni… Sau poate tu îl urmărești? În noul spectacol de comedie de la Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale”, ambele aspecte ale binomului om-ban sunt reale. Omul caută bani și banii îl caută pe om. Cum? Foarte simplu! Găsește omul o geantă cu bani – o borsetkă, vorba politicianului moldovean! – și nu știe cum să-i posede cu adevărat, pentru că banii nu se tăvălesc așa, pur și simplu, în drum; și apoi, unde-s banii acolo-i și mafia, teroriștii!… Până la urmă omul nu-i bucuros de norocul său și nici nu mai știe cum să scape de borsetkă… Să râzi și să plângi! Nu, publicul nu are de ce să plângă! El râde și se veselești din toată inima – e atât de bine și plăcut când nu tu ești pățitul!

Link eveniment.

  • Durata spectacolului 1h 45 min.
  • Accesul de la 14 ani.
  • Spectacolul se va desfășura în SALA MARE a teatrului Satiricus, cu respectarea tuturor normelor de protecție.
  • #MASCA este accesoriul obligatoriu al fiecărui spectator.

Biletele pot fi rezervate/procurate online pe Satiricus și la casa de bilete a teatrului, tel.: 022 20 28 90069416078.