În dorința de a avea o privire sedcucătoare, o studentă de 20 de ani din Luton și-a pierdut vederea pentru două ore din cauza unor gene false puse necorespunzător, relatează Mirror.com. 

Megan Rixson, în vârstă de 20 de ani, a dorit să facă o schimbare de look şi a apelat la extensiile de gene fără a se gândi că se poate întâmpla ceva rău.

Fata a apelat o cosmeticiană pe care a găsit-o pe internet și s-a programat. După ce genele au fost aplicate, Megan a simţit o usturime puternică şi s-a dus în faţa oglinzii. Atunci a remarcat că toată faţa i se înroşise, iar ochii îi lăcrimau abundent. La câteva minute, vederea i s-a înceţoşat şi nu a mai putut să vadă absolut nimic.

S-a dus de urgenţă la doctor şi în momentul de faţă urmează un tratament. După recoltarea analizelor, doctorii au rămas uimiţi când şi-au dat seama că fata avea genele fixate cu lipici de unghii. Nu-şi aminteşte cu exactitate denumirea salonului, dar este hotărâtă să-i dea în judecată.

Cu lacrimi în ochi, tânăra de 20 de ani a filmat un filmuleț în care le atenționa pe fetele din întreaga lume să aibă grijă atunci când aleg un salon de înfrumusețare.

Distribuie articolul: