După valurile de admirație care au mers către Mimi Ikonn, internauții se lasă cuceriți de o nouă prezență! De data asta, e vorba despre o tânără din Spania, care dansează pe rupte, însărcinată în semestrul III.

Dragoste pură! Dansurile acestor viitori părinți au înduioșat toți internauții (Video)

Au topit internauții cu dansurile lor „în așteptare”, iar acum minunea lor s-a făcut mare (FOTO)

Faceți cunoștință cu Gemma Marin – o actriță de 30 de ani, originară din Valencia (Spania) și stabilită în California, care cucerește simpatia Instagrammer-ilor mai ales după ce a aunțat că este în așteptarea unei fetițe.

Viitoarea mămică este extrem de activă în spațiul virtual, pagina sa de Instagram fiind apreciată de peste 88 de mii de internauți. Mai nou, Gemma cucerește prin dansurile adorabile pe care le practică în ultimul trimestru de sarcină.

Gemma nu dansează de una singură, ci o face alături de partenerul său panamez –  Israel Duffus.

 

Prin mișcările sale de dans, Gemma provoacă mămicile să participe la un challenge – #pregnantdancincgchallenge: să nu renunțe la mișcare în timpul gravidității și să împărtășească înregistrări video pe rețelele sociale, utilizând acest hashtag.

Let's keep dancing!!! We're are doing a CHALLENGE for all pregnant women in the world🌎!! If you're pregnant record your self dancing this rutine with your partner/friend/family and tag🏷 @Gemma_Marin @duffus25 and Hashtag #pregnantdancingchallenge Next Sunday we'll choose one video and @luli.bebe will #GIVEAWAY a beautiful Diapers Bag!! LET'S SHOW HOW PREGNANT WOMEN CAN DANCE 🤰🏼 Sigamos bailando!!! Esta vez hacemos un CHALLENGE a todas las embarazadas del mundo🌍!! Si estas esperando un bebe grábate bailando esta coreografia con tu pareja/amigo/familiar etiquetanos @gemma_marin @duffus25 y añade hashtag #pregnantdancingchallenge El proximo domingo elegiremos un video y @luli.bebe hará un #GIVEAWAY a la ganadora de una bolsa de maternidad!! ENSEÑEMOS AL MUNDO COMO BAILAMOS LAS EMBARAZADAS!!!🤰🏼 Song/Cancion: Shakira/Rabiosa

A post shared by Gemma Marin (@gemma_marin) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: