Tânăra pe care o veți cunoaște mai jos s-a făcut remarcată în primul rând datorită podoabei sale capilare. Originară din Zimbabwe, e la curent cu toate trucurile de îngrijire a părului creț, pe care l-a moștenit de la natură.

Se numește Nià, însă pe Instagram poate fi găsită cu numele Nià The Light – o crețoasă stabilită în Londra, care a decis să nu-și îndrepte părul, ci să facă din podoaba sa capilară o carte de vizită pentru un vlog de frumusețe.

I strive to be so vibrant, so full of love, and good vibes that people absorb them like warmth from the sun. 🌻 Outfit Details 🌸 Top @hm, Shorts @forever21, Sandals @solewish (Use my code FRO20 for 20% off) Cc: @underground_nyc #NiaTheLight #FrodayDevaCurl #HappyFroday #FroGirlAdventures

A photo posted by Nià The Light (@frogirlginny) on

Așa s-a născut canalul de YouTube frogirl Ginny. Lansat acum 3 ani, acesta conține câteva tutoriale cu secrete legate de îngrijirea părului cârlionțat, pe care Nià le știe nu din auzite. 

„Am pornit totul prin simpla acceptare a părului meu natural, pe care am început să îl cresc și să îl iubesc. Acceptarea defectelor și a imperfecțiunilor duce la lucruri mari. Îmbrățișați-vă defectele. Ele înseamnă ceea ce sunteți voi, de fapt!”, spune crețoasa urmărită pe Instagram de peste 180 de mii de internauți.

Printre cele mai importante secrete dezvăluite de de Nià la îngrijirea părului său se numără măștile cu ulei de cocos, consumul de avocado, uscarea corectă a părului, hidratarea, alegerea unor produse de styling calitative etc.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: