Cariera și modul de viață al stewardeselor stârnește de fiecare dată interesul, ori aceste femei își asumă o meserie pe cât de periculoasă, pe atât de misterioasă și atrăgătoare. Tânăra de mai jos subliniază un mesaj important: a fi însoțitoare de bord înseamnă întâi de toate a descoperi locuri fabuloase de pe întreaga planetă!

Faceți cunoștință cu Shalane – o tânără de 28 de ani, angajată în calitate de însoțitoare de zbor pentru compania aeriană olandeză KLM Cityhopper. Spre deosebire de marea majoritate a colegelor sale de breaslă, stewardesa originară din Utrecht a decis să-și lanseze și un blog de călătorie pe care să-și împărtășească cele mai importante descoperiri în materie de călătorie și stil de viață.

Stewardesa muncește în cadrul acestei companii încă de la vârsta de 21 de ani. Inițial mergea zboruri scurte și asta o epuiza nespus, pentru că avea foarte multe de pus la punct alături de numai 2 colegi. Munca la bordul avionului i-a deschis oportunitatea de a descoperi povești incitante și a cunoaște oameni interesanți, din diferite culturi: de la pasageri care emigrează, la cupluri pornite în luna de miere sau pur și simplu familii care vor să descopere Europa.

Norocul ei este că și-a găsit dragostea chiar în echipajul din care face parte.

Partea interesantă a muncii pe care o face este că nicio zi nu seamănă cu precedenta. Te trezești într-un oraș și adormi în altul, iar de sărbători petrecute acasă, în sânul familiei, nici nu poate fi vorba. Destinația sa preferată rămâne a fi orașul norvegia  Trondheim, apoi Praga, Cracovia, Florența, Toulouse și Bilbao.

Lecția „ce dai – aceea primești” este una de care se convinge în fiecare zi, în asigurarea siguranței pasagerilor. „Întotdeauna văd în asta o provocare personală, indiferent de durata zborului. Nimic nu se compară cu niște pasageri fericiți la aterizare”, spune Shalane.

În cei aproape 7 ani de când zboară, stewardesa a devenit nu doar bloggeriță, ci și fotografă. Îi puteți admira pozele fantastic de frumoase pe pagina sa de Instagram – @flyingfashionblogger, dar și pe blogul thefashionmoodboard.com.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: