Unii o numesc divă, alții - copie a vedetei de televiziune Kim Kardashian, iar o a treia categorie de internauți nu-și dă seama de unde a adunat atâta popularitate. Vorbim despre Anastasia Kvitko - o rusoaică de 22 de ani, care face furori în spațiul virtual cu exteriorul său ieșit din comun.

La cei 22 de ani ai săi, Anastasia Kvitko a reușit să-și modeleze un corp pe care Kim Kardashian a reușit să-l obțină abia spre a 35-a aniversare.

Ce au cele două în comun? Primul argument este popularitatea virtuală. Și dacă americanca are pest 81 de milioane de follow-eri, rusoaica abia a depășit al patrulea milion, devenind astfel una dintre cele mai populare identități din Rusia. Tot în această rețea, tânăra venită pe lume la Kaliningrad spune că muncește în calitate de model în orașul american Los Angeles.

Atât Kim, cât și Anastasia au o manie pentru bust și posterior proeminente, asta se vede cu ochiul liber și în fotografii. Rusoaica adoră să pozeze în costume de baie, rochii decoltate, dar și ținute sport, iar din dieta sa nu lipsesc nici într-o zi shake-urile proteice.

Hi😉 jeans by @fashionnova 😍 Use my coupon code “ANAKXO”to get 15% 💗shoes from @publicdesire 💗

A photo posted by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on

shoes from @publicdesire 💗

A photo posted by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on

I spent time very good, I enjoyed it☀️

A photo posted by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: