Silvio Berlusconi, care o invitase în partidul Forza Italia pe o tânără din Republica Moldova, a respins până la urmă candidatura acesteia la europarlamentare argumentând că este “prea frumoasă”, presa speculând că logodnica fostului premier ar fi geloasă, scrie mediafax.ro

Potrivit ziarului Il Sole 24 Ore, Silvio Berlusconi devenise interesat de moldoveanca Ana Damian, o tânără de 34 de ani, care a câştigat titlul de “cea mai bună vânzătoare de aspiratoare” din Italia.

Zilele trecute, Berlusconi, liderul partidului Forza Italia, afirma că Ana Damian este o persoană de care formaţiunea pe care o conduce ar avea nevoie, sugerând o posibilă includere a tinerei pe lista pentru alegerile europarlamentare.

Însă, potrivit presei italiene, Berlusconi, în vârstă de 77 de ani, ar fi declarat că logodnica sa ar fi geloasă. “Este o femeie prea frumoasă, dar nu pot lua legătura cu ea, prietena mea nu ar accepta”, a spus politicianul italian.

Ana Damian, născută la Chişinău acum 34 de ani, are doi copii şi este stabilită în Italia de 20 de ani. Anul acesta, ea a fost desemnată de compania la care lucrează, Vorwerk Folletto, drept “cea mai bună vânzătoare de aspiratoare”.

Distribuie articolul: