Noul sezon al concursului de talente vocale Vocea României e în plină desfășurare, ocazie bună, pentru basarabeni, de a-și etala talentele. Ieri seară, a reușit o asemenea performanță și o fată de 23 de ani, din Chișinău.

Ea este Corina Cuniuc. Tânăra moldoveancă muncește în calitate de recepționeră la Paris, deși cel mai mare vis al său a fost dintotdeauna muzica. De dragul lui, a studiat la mica academie de muzică a Larei Fabian.

„M-am orientat în industria hotelieră, pentru că e domeniul în care am făcut și studii înainte să plec în Franța. Mi se fac avansuri în fiecare zi, mi se pare ce va normal, presupun, pentru o domnișoară ca mine. În viitor mă văd, bineînțeles, finalistă și câștigătoare Vocea României și, de ce nu, să am un hotel în Dubai. Sunt gata să plec în State și să cuceresc America”, spune Corina, deloc modestă, în prezentarea sa.

Tânăra a pregătit pentru concurs piesa „Feeling good”, iar interpetarea ei a întors toate cele 4 scaune ale juraților. Corina a decis să meargă, totuși, în echipa lui Marius Moga.

Foto: captură video

Distribuie articolul: