Ju Peng are 19 ani și nu se sfiește să povestească despre călătoria prin China, pe care a început-o recent. The Daily Mirror a atras atenția la mesajul fetei, postat pe rețeaua de socializare chineză Weibo. Din anunț, rezultă că Ju intenționează să întrețină relații sexuale cu câte un bărbat din fiecare oraș în care va anunge, în schimbul plății pentru drum, pe care urmează să o obțină din partea acestora.

Călătoria prin China a tinerei de 19 ani a strârnit revole în toată lumea. Autostopul scandalos al fetei a provocat o adevărată vâlvă atât în rândul presei, cât și în al societății. 

Tânăra a precizat, în anunțul pe care l-a făcut, că în timpul nopții, la ea „pot pretinde” doar bărbați bogați, cu înălțimea de cel puțin 175 cm și vârste de până la 30 de ani. 

Trebuie să-mi achite drumul și  să acopere restul cheltuielilor pe care le voi face pentru a ajunge în orașul lor, dar să fie și darnici în timpul vizitei mele la ei.

În schimb, ei vor petrece o noapte întreagă cu mine, vor obține întreaga mea atenție și o șansă de a-și petrece timpul în compania unei fete cu adevărat frumoase”, scrie călătoarea, pe contul său virtual de Weibo.

Tânăra mărturisește că a călătorit deja într-un mod asemănător prin Estul Chinei, iar acum, cnd vrea să călătorească și prin restul țării și nu posedă bani suficienți, Ju Peng va recurge anume la vânzarea „serviciilor” sale.„Este ca un autostop și nu am pentru ce mă rușina”, declară, încrezută, fata de 19 ani. 

Pentru că n-au mai auzit de astfel de cazuri, utilizatorii rețelei pe care a fost plasat anunțul au reacționat negativ la mesajul tinerei. Unii dintre ei au numit anunțul fetei drept mesaj de promovare a prostituției și chiar s-au adresat la administratorii rețelei cu rugămintea ca acesta să fie șters din rețea. 

Foto: mirror.co.uk

Distribuie articolul: