Se pare că stilul anilor '60 nu poate rămâne doar o filă din istorie pentru bosniaca Idda van Munster (Aida Đapo). Nu doar garderoba acestei tinere e împrumutată parcă din secolul trecut. Coafura, accesoriile, felul de a se impune sunt toate în stil vintage!

Puțini internauți pot trece cu vederea imaginea retro a acestei dive. Tocmai de aceea contul de Instagram al Iddei a ajuns să fie apreciat și urmărit de peste 83 de mii de fani. În descrierea sa virtuală, frumoasa bosniacă spune despre sine că este „o vintage girl ce trăiește într-o lume modernă” și, chiar dacă e originară din Sarajevo, e stabilită cu traiul în Dubai.

13495603_973077072806067_4540879454455087669_o

Idda are o platformă online pe care își împărtășește toate fotografiile și unde trădează faptul că e o adevărată „retro girl” în primul rând pentru felul în care se coafează, machiază și se îmbracă. În plus, a împrumutat din anii  ’60 acea feminitate, taină și carizmă feminină, care scotea din minți toți bărbații.

Zilele trecute, modelul vintage și-a jucat nunta, iar pentru această ocazie a ales să poarte o rochie de mireasă cu totul specială. Ținuta, o creație by Ginger Jackie, a fost asortată cu un buchet de hortensii  și o pereche de sandale nud, marca Louboutin. Admirați-o!

Foto: Nina Masic, Nadja Berberovic Photographyiddavanmunster.vsco.co

Distribuie articolul: