Când alimentele alintă nu doar papilele gustative, ci și ochii, plăcerea e dublă! Vă vor convinge de acest lucru și fotografiile culinare ale unei fete pe nume Anna Keville Joyce - o tânără care a îmblânzit arta pe farfurie. Talentul ei e irezistibil de apetisant.

Pentru Anna Keville Joyce, jocul cu alimentele e probabil mai savuros decât orice altă activitate inventată vreodată. Tânăra a învățat să aranjeze mâncarea într-un mod artistic, utilizând în același timp ingrediente comestibile.

Food Art feature in HighEnd Magazine, Indonesia

A photo posted by Anna Keville Joyce (@annakevillejoyce) on

Tânăra de 28 de ani locuiește în prezent în Buenos Aires (Argentina), iar marea majoritate a timpului și-o petrece în studio-ul improvizat și bucătărie, acolo unde muncește ore în șir deasupra farfuriilor pentru a crea compoziții surprinzătoare.

Cel mai des, artista reproduce peisaje, animale, obiective turistice, însă chiar ar fi un păcat să punem o limită aici, pentru că imaginația sa chiar nu are hotare. În loc de creioane și vopsele, utilizează pigmenții naturali ai produselor alimentare, iar compozițiile finale sunt cel mai des nu doar frumoase, ci și delicioase!

Backstage WIPE! Food Art & Typography – Ruta de Sabores 🍷

A video posted by Anna Keville Joyce (@annakevillejoyce) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: