Spațiul virtual este locul în care se întâmplă o mulțime de lucruri stranii, nemăsurabile și necontrolabile de către firea umană. Mai jos, veți afla o altă confirmare a acestui adevăr. O tânără din Texas a găsit, pe internet, o fată care seamănă în mod ideal cu ea!

Amanda Fisher este o tânără de 23 de ani, originară din Texas. Fata a aflat, recent, că are cea mai ideală sosie din câte există în lume. A găsit-o pe Instagram și a rămas uluită de asemănarea dintre sine și acea fată. Inițial, s-a gândit că la mijloc ar putea fi vreo taină a părințior, care ar fi ascuns timp de 23 de ani că Amanda are o soră geamănă. Dar n-a fost să fie, așa că Amanda a început să găsească identitatea fetei.

elite-daily-twins

Ceea ce a observat mai apoi Amanda, este că mama acelei fete semăna izbitor de mult cu mama ei. „Cea mai mare diferență pe care am observat-o la noi este nasul. Al ei nu este la fel de cârn ca și al meu. Ea are mai mult nasul mamei ei, dar eu nu”, a mărturisit Amanda.

elite-daily-twins4

Nu a reușit să o găsească pe Instagram și să comunice cu ea, așa că a decis să-și publice un colaj fot cu asemănarea în rețeaua Imgur. Norocul ei a fost că peste câteva zile, cineva a recunoscut-o pe „sosie” și a mărturisit că fata se numește Meredith Pond, are 22 de ani și este originară din Indiana. Tânăra a fost recunscută, pentru că merge la același hairstylist, ca și persoana care a făcut descoperirea.

vf

Amanda a găsit-o pe Facebook pe fata care îi seamănă atât de mult, iar cele două au început să comunice. Nu și-au planificat să se întâlnească, dar Fisher spune că în timpul apropiat, acest lucru se poate întâmpla.

Foto: Instagram, Facebook

Distribuie articolul: