O condiție medicală rară, care afectează una din 3000 de femei, practic i-a „ascuns” sarcina. Întâmplarea parcă desprinsă din filme, prin care a trecut o tânără de doar 18 ani.

Nimic nu prevestea ce avea să i se întâmple lui Ebony Stevenson din marea Britanie într-o noapte banală în care a mers la culcare cu o durere de cap și nu s-a mai trezit patru zile, căci intrase în comă. Mare i-a fost mirarea când, după patru zile s-a trezit nu doar să afle că a fost în comă, dar și că a născut, scrie click.ro.

Ebony nu a avut nici cea mai vagă idee că era însărcinată: menstruația nu i-a lipsit, burta nu i-a crescut, iar grețurile matinale au lipsit și ele cu desăvârșire. În noaptea de 2 decembrie, după ce a mers la culcare cu o durere de cap acută, adolescenta a fost dusă la spital și băgată într-o comă indusă, întrucât trecea prin niște crize inexplicabile. În 6 decembrie, când a deschis din nou ochii, lui Ebony i s-a pus în brațe bebelușul pe care îl născuse între timp, notează Mirror.

Stevenson nu a avut habar că purta un bebeluș în pântece, întrucât micuța s-a dezvoltat într-unul din cele două utere cu care s-a născut tânăra de 18 ani, o condiție medicală care afectează una din 3000 de femei.

SURSA

Foto: Google.com

Distribuie articolul: