Pentru Inna (alias Izzy Izvne) arabii au construit schele uriașe, astfel încât tânăra să poată picta în voie unele din cele mai mari lucrări ale sale. Pictura record se întinde pe 150 metri pătrați și s-au cheltuit 60 litri de vopsea pentru realizarea ei. Inna a trebuit să inventeze o nouă pensulă, unind două în una.

„M-au găsit pe internet și totul a început cu o întrebare simplă, dacă aș putea veni. Planificam să mă aflu în Emiratele Arabe Unite două săptămâni, dar clienților le-a plăcut ceea ce se întâmpla pe pereții lor, așa că m-au rugat să mai rămân pentru alte două săptămâni. În cele din urmă, am petrecut toate sărbătorile de iarnă într-un oraș aflat la o oră distanță de Dubai. Lucrările Innei înfrumusețează pereții unui salon auto.”
Pe Inna o cunoaștem ca pictor de graffiti, dar iată că nu se poate lăsa de o nouă pasiune – iluziile optice murale.
„Am descoperit un nou stil – calligraphy 3d illusion. Altfel vorbind, creez iluzii în spațiu, folosind caligrafia. Avem în Chișinău un local unde am folosit în premieră această tehnică, față de care am o atitudine specială. Trăiesc un sentiment asemănător celui pe care îl nutrește o mamă față de copilul său. Aveam ideea demult, o tot gândeam și regândeam în capul meu, iar astăzi pot spune ferm că am un stil unic bine definit.”
Inna a pictat 7 pereți, dintre care jumătate au fost pictați după tehnica iluziei optice murale, iar restul – în stilul clasic, de tip graffiti. Deși gazda picturilor este un salon auto, trei lucrări se deosebesc prin mesajul puternic politic și patriotic. 
„Într-o pictură se regăsește Șeicul Rashid bin Saeed Al Maktoum, omul care a unit cele 7 emirate. Se împlinesc 100 de ani de la nașterea lui, e foarte admirat și nu se ratează nicio ocazie pentru a manifesta recunoștința față de el și de anii în care a fost conducător. Într-o altă pictură sunt reprezentați cei 7 liderii ai mișcării de unificare a emiratelor. Aflându-mă acolo o lună, m-am cufundat cumva în atmosfera asta, în care oamenii își respectă foarte mult conducătorii. Am simțit că și conducătorii au mare grijă de populație. Se creează senzația că la acest capitol predomină armonia. Chiar și cea mai mare lucrare este dedicată marii uniri a emiratelor. Culorile simbolizează de fapt culorile drapelului, sunt 7 bile care ies dintr-un spațiu gol și negru, reprezentând cele 7 emirate care odată unite au ajuns la un nou nivel.”