Curajul își demonstrează primele tendințe încă din copilărie! Fetița din imaginea de mai sus se numește Léa Langumier, iar tatăl ei este pilot de performanță și președintele unui club de aviație din Quebec. În ciuda faptului că a urcat pentru prima oară în avionul tatălui său, micuța a dat dovadă de curaj atunci când pilotul a început să realizeze un șir de trucuri cu apartul de zbor. Niciun copil n-ar fi reacționat ca ea, la prima sa experiență de zbor!

Raphael, tatăl fetiței, și-a asumat consecințele emoționale ale fiicei sale, care, până atunci, nu mai zburase niciodată! A instalat, deci, o cameră în interiorul cabinei avionului și a conectat microfonul, pentru a comunica cu mica însoțitoare de bord. Alt copil, în locul ei, ar fi plâns încă de la primele secunde de viteză!

„Léa, fiica mea de 4 ani, a venit cu mine, la această oportunitate de zbor împreună. Mi-a cerut să realizez niște figuri acrobatice cu avionul. Să ne distrăm”, spunea pilotul, înainte să urce în avion.

Micuța Léa nu prea avea dispoziție, cât aparatul de zbor se mai afla încă la sol. Zâmbetul, însă, a apărut pe chipul său imediat de cum avionul a decolat. Copila de-abia se ținea, de la atâta râs! Atunci când aeronava a început să realizeze trucuri din ce în ce mai periculoase, fetița afișa un râs isteric.

Zborul s-a petrecut undeva deasupra regiunii Lachute, Quebec, iar înregistrarea video încărcată pe YouTube la 17 iunie, a adunat deja aproape 2 milioane de vizualizări.

Distribuie articolul: