Gabriel și Erika Hangan sunt doi copii talentați și plini de energie, care iubesc scena și reflectoarele. Sunt dezinvolți și au multă charismă, așa că părinților nu le rămâne decât să-i lase pe toți să le admire odorașii. Recent cei doi au fost protagoniștii unei ședințe foto absolut inedite, de pus în ramă de Valentine’s Day! Mai multe detalii vă povestim mai jos.

Talentata și mica vedetă Erika Hangan, împreună cu fratele ei mai mare, Gabriel, sunt protagoniștii unei ședințe foto inedite, realizată recent într-o locație exclusivistă din Chișinău. E vorba despre un pictorial excentric, original și unic, demn de admirația tuturor îndrăgostiților!

„O transformare totală, datorită echipei de profesionaliști Wawsome Crafts, care s-au ocupat de recuzită și foto și au fost implicați în acest proiect minunat. Totul a fost gândit minuțios, până în cele mici detalii. Ne bucurăm mult că am realizat fotografii pline de culoare, schimbând diferite look-uri și dând astfel o altă notă Zilei Îndrăgostiților. Sper foarte mult să inspirăm prin pozele noastre și cuplurile de îndrăgostiți pentru a ajunge chiar de la o extremă la alta de Valentine’s Day”, ne spune Tatiana, mămica celor doi copii.

Gabriel și Erika au absolvit agenția de modeling Mone Models, deci sunt modele cu acte în regulă. Mai au la activ și alte cursuri în domeniu, iar cel mai important este că sunt doi copii foarte charismatici și preferații fotografilor la diferite ședințe pentru branduri și prezentări de modă. Cei doi colaborează cu renumiți designeri din Republica Moldova și au la activ deja un portofoliu cu care se pot mândri.

Pe lângă experiența care o au în modeling, atât Gabriel cât și Erika au succese în diferite domenii culturale și sportive. Erika este pasionată de muzică și are deja două piese personale lansate, care se bucură de mult succes: „Toată lumea se distrează” și „Anul Nou”.

Gabriel a făcut o pasiune aparte pentru artele marțiale, așa că progresele se vor vedea cât de curând și pe această filieră. Ambii copii studiază engleza și germana, sunt implicați în diferite proiecte, în cadrul cărora își asumă diverse roluri. Ce putem spune este că își savurează din plin copilăria și chiar nu au timp să se plictisească. Pe voi v-au inspirat cu imaginile create de cei doi frățiori?

P