Fiecare bilet cumpărat la Seara Aventurilor alături de Iulian Bercu, schimbă viața unui copil din Moldova. Nu o spunem noi, dar rezultatele celor 3 ediții anterioare ale evenimentului. De exemplu, la prima ediție, CCF Molodva a colectat 11 600 de lei.  Cu acești bani au ajutat 3 copii din internat, să se reîntoarcă acasă, în familiile lor.

La a doua ediție care a fost organizată în luna iunie,  CCF Moldova a reușit să adune  34187 de lei. Banii au fost folosiți pentru a repara acoperișul casei în care locuiește o familie cu 8 copii. Grație acestui ajutor, Sănduț unul dintre copii, care suferă de surditate profundă, își poate frecventa ședințele de reabilitare.

La ediția din august evenimentul a adunat 33 300 de lei, bani  care i-au dăruit lui Iosif și celor 4 frați ai lui o fântână în ogradă. Familia nu avea acces direct la apă potabilă.

Pe 17 decembrie, ne dorim să mai schimbăm destinele a 5 copii dintr-un sat din raionul Nisporeni.  Din cauza sărăciei, Ema și cei 4 frați ai ei riscă să fie separată de familie. Noi le putem da o mână de ajutor.

Biletele la eveniment pot fi cumpărate aici

Seara Aventurilor alături de Iulian Bercu este un eveniment marca CCF/HHC Moldova prin care organizația își sporește eforturile de colectare de fonduri în susținerea celor mai afectați copii de sărăcie, dar și alte riscuri care îi urmărește pentru a ajunge despărțiți de familie și cei dragi.

Misiunea CCF Moldova este de a închide Instituțiile Rezindețiale  (orfelinatele) din Republica Moldova, susținând Guvernul în Reforma Sistemului de Protecție a Copilului. Timp de 15 ani, organizația a închis 10 internate, susținând 5 300 de copii să se reîntoarcă sau să râmână în medii familiale.