Viața e un teatru, iar noi suntem actorii ei. Acum invitații pot deveni actori și influența direct parcursul spectacolului. În perioada 22-27 iunie, ora 18:00 și ora 20:00, spectatorii sunt invitați să trăiască o experiență inedită alături de actorii  Teatrului Național Mihai Eminescu.

„Stricere”, de Mihai Fusu

Spectacolul imersiv, numit și „Labirint sau galerie psihologică”, este prevăzut pentru 20 de spectatori (10 cupluri) ce vor participa la reprezentație în calitate de actori sui-generis.

Fiecare cuplu de spectatori-actori va primi căști și va urma un traseu prestabilit prin zece locații: sufragerie, dormitor, baie, antreu, terasă, hambar etc. Secvențele selectate redau diferite etape sau drame din relațiile de cuplu. Pentru fiecare scenă s-a construit o instalație din viața cotidiană. În fiecare instalație spectatorii-actori se vor așeza pe locurile stabilite în mizanscenele gândite pentru ei, câte un cuplu în fiecare locație. Vor conecta căștile și vor asculta textul în interpretarea actorilor cu care se vor identifica, vor fi martorii și totodată participanții unei scene de cuplu.

Spectacolul durează 1h 10 minute, fără pauză. Spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani.

Bilete online aici. Un bilet este valabil pentru două persoane.

Vă dorim o experiență inedită!