Berbec

Socio-profesional

O săptămână plină din acest punct de vedere. Venus vizează acum nu numai sectorul personal dar și casa carierei și a banilor și te îndeamnă să iei mai multă acțiune în acest plan. Ținem cont și de faptul că in 21 martie Soarele intră în zodia ta și prin urmare face un aspect benefic cu planeta iubirii și a planului personal. Ai de-a face cu tot felul de situații care te forțează să iei o decizie sau alta și nu ai ce face decât să dai tot ce ai mai bun. Vrei să ieși în evidență, să te afirmi, să îti fie recunoscute meritele – ei bine pentru asta vei fi nevoit să arăți că într-adevăr ai niște capacități și că meriți să îți fie îndeplinite dorințele.

Dragoste

Dacă încerci să te împarți între partener și prieteni s-ar putea să nu reușești tot timpul. Alege cu atenție activitățile pe care le poți face cu ambele tabere și vezi cum poți să împaci și capra și varza. Nu de altceva dar nu vrei să ai parte de tensiuni în cuplu, acum că lucrurile au început să meargă ceva mai bine.

Sănătate

Iritatea și stresul trebuie să iasă din discuție în această săptămână. Încearcă să nu te agiți foarte tare pe plan fizic și emoțional. Fii mai echilibrat/ă.

Taur

Socio-profesional

Marți și miercuri e posibil să fii ceva mai impulsivă la locul de muncă însă de îndată ce vei învăța să te controlezi în fața noilor șefi, îți va fi mult mai ușor să îti faci treaba. Adevărul este că te-au cam dezechilibrat atâtea schimbări și haosul care a avut loc în ultimele zile la birou.Nimic nu te irită mai tare decât lucrurile mici și mărunte care te împiedică să îți fac treaba. Săptămâna asta ai ocazia să te redresezi și să îți canalizezi energia într-un mod mult mai constructiv. Mult succes există în acest sens și pe plan financiar.

Dragoste

Nu te agita prea tare când vine vorba de starea de spirit a partenerului. Încearcă să observi ce îl/ o deranjează și vino cu soluții și idei care să vă ajute pe amândoi să depășiți momentele de tensiune. Prin înțelegere și voie bună aveți toate șansele.

Sănătate

E de preferat să fii ceva mai ordonat/ă. Un orar de mese și somn mai regulat te vor ajuta să ai un randament excelent la locul de muncă.

Gemeni

Socio-profesional

Relațiile și cunoștințele te vor ajuta în această săptămână să ieși la liman cu toate problemele. Ai energie să le rezolvi pe toate singur/ă, bineînțeles, când vine vorba de un program încărcat și energie de muncă nu te întrece nimeni însă nu e exclus în această săptămână să mai apelezi la un coleg sau doi care să te ajută să delegi cele mai dificile și încărcate sarcini. E de preferat să-ți păstrezi timp și energie pentru acele proiecte care într-adevăr, te ajută să te ridici în ochii șefilor și să faci o impresie bună atunci când vine vorba de culegerea roadelor și a rezultatelor financiare.

Dragoste

Ai o viață social destul de activă. Organizezi întâlniri, petreceri, serate cu prietenii și aproape zilnic te sună cineva să te invite în oraș. Petreci mult timp cu prietenii, însă de joi încolo partenerul/a s-ar putea să dea semne de gelozie. Mare atenție la ce încearcă să-ți transmită, fie și subtil.

Sănătate

În această perioadă, o dată cu venirea primăverii nu e exclus să-ți fie iritate sinusurile și căile respiratorii. Lavanda va fi cea mai bună pentru tine în momentul de față, te calmează și îți relaxează nervii și anxietatea interioară.

zodia-gemeni

Rac

Socio-profesional

O săptămână plină de suișuri și coborâșuri așa cum ești obișnuit/ă în această perioadă, de altfel. Luna are o activitate destul de intensă în casa carierei așa că îți aduce în prim plan o mulțime de oportunități dar și diverse situații care te fac să ai senzația că ritmul tău este un pas înainte, doi înapoi. Până nu va părăsi Venus sectorul personal și cel profesional nu va exista o evoluție continuă în acest sens, însă ce trebuie să faci este să fii consecvent în alegerile și deciziile tale dar mai ales în relație cu asociații și partenerii. Au nevoie de cineva stabil, în care să-și poată pună încrederea.

Dragoste

Traversezi o perioadă destul de bună în plan amoros. Partenerul/a are o atitudine extrem de plăcută și îți dă senzația că ești totul pentru el/ea. E de preferat acum să petreceți cât mai mult timp împreună și să vă consolidați relația.

Sănătate

Nu te agita prea tare când vine vorba de sectorul sănătății. Propria anxietate este sursa de rău. Ai nevoie de relaxare și odihnă. Înconjoară-te mai mult de persoanele care te fac să te simți confortabil/ă.

 Leu

Socio-profesional

Ai parte de niște zile pline la locul de muncă dar și pe plan financiar. E necesar să fii deschisă oportunităților și să nu forțezi mâna nimănui chiar dacă tu ți-ai făcut un plan și știi că trebuie să-l urmezi cu sfințenie. Fii ceva mai puțin rigidă din acest punct de vedere și totul va merge de la sine. Zilele cele mai solicitante vor fi de marți și miercuri însă de joi încolo vei avea ocazia să te relaxezi ceva mai mult. Încearcă, de asemenea, să nu fii rigid/ă în comunicarea cu colegii. Există șansa să dai curs unor tensiuni care nu vă ajută pe nici unii să vă faceți treaba așa cum trebuie. Mare atenție!

Dragoste

E posibil ca partenerul să aibă anumite lucruri de reproșat însă de îndată ce va observa că nu are dreptate se va înmuia. Vei avea grijă să îi arăți că lucrurile nu stau așa cum crede el/ea însă nu e cazul să exagerezi. Nu trebuie decât să îți faci punctul de vedere auzit, nu e nevoie să ragi în junglă pentru asta.

Sănătate

O săptămână ceva mai bună ca cea trecută în acest sector. Descoperi că te simți ceva mai bine și că simptomele pe care le aveai încep să dispară. Menajează-te și fă tot posibilul să-ți crești energia și vitalitatea fizică.

zodia-leu-640x360

Fecioară

Socio-profesional

O săptămână plină de provocări și schimbări care te iau prin surprindere. E posibil să observe că șefii și colegi vin cu idei noi care te surprind. Încearcă să nu rămâi în urmă și să le ții isonul, doar așa ai mai multe șanse să crești în ochii lor, altfel te vor privi ca pe cel/cea care a rămas în urmă cu tehnologia. Nu e cazul să te apuci să studiezi tratate inovatoare însă nu ar strica să te desprinzi puțin de metodele și schemele tale consacrate de lucru. E posibil să descoperi lucruri noi despre tine dar și despre modul în care poți lucra cu aceia din echipa ta. E esențial să faci anumite ajustări pentru a te adapta timpurilor noi.

 Dragoste
Partenerul îți cere să ieșiți mai des din casă și să faceți lucruri noi împreună. Deci iată cum elementul noutății te urmărește și aici. Vezi ce poți descoperi în sectorul amoros și cum te ajută asta să evoluezi pe plan personal.

Sănătate

E de preferat să nu te agiți când vine vorba de sănătate, lasă lucrurile să curgă de la sine. Urmează tratamentul prescris de doctor și vei vedea cum începi să te simți mai bine.

Balanță

Socio-profesional

Vei învăța că atitudinea este totul în domeniul tău de lucru și că adesea e necesar să te adaptezi din mers. Nu trebuie să te complici datorită cunoșințelor sau a unui nivel avansat pe care ar putea să-l prezinte competitorii tăi ci doar să te bazezi pe acele calități care îți vin în mod nativ. Deși ai tendința de a-ți cântări bine deciziile, săptămâna această ești ceva mai spontan/ă decât de obicei și vei vedea că îți prinde bine. Încearcă de asemenea să nu te lași influențat/ă de ceea ce spun ceilalți. Gurile rele ți-ar putea strica buna dispoziție, mai ales la finalul săptămânii.

Dragoste

E de preferat să nu încerci să discuți în contradictoriu cu partenerul. Tot ceea ce ai de spus, spune cu frumosul, altfel e posibil să aduci tensiuni inutile între voi în momentul de față. Ai nevoie de ceva mai multă liniște și trebuie să privești căminul ca pe oază de liniște.

Sănătate

Nu încerca să te supra-soliciți. Trebuie să ții minte un singur lucru – e și mâine o zi.  Dai un randament mult mai bun atunci când ești optimist/ă și echilibrat/ă.

Scorpion

Socio-profesional

Nu e cazul să te enervezi dacă lucrurile nu merg așa de bine în această săptămână. Ești destul de iritat/ă de condițiile și termenele pe care ți le impun șefii toată săptămână și nu e exclus ca joi să vineri să izbucnești să ai o ieșire de toată frumusețea în fața tuturor de la locul de muncă. Din fericire îți trece la fel de repede pe cât te aprinzi așa că veți avea ocazia să râdeți și să vă relaxați după acest moment. Poate chiar ai nevoie de această detensionare pentru a  da la o parte blocajul care te împiedică să dai cel mai bun randament. În orice caz, asigură-te că ceea ce spui și faci este reparabil și că vei poate scoate cămașa cumva mai apoi.

Dragoste

Se pare că intervin discuții pe plan financiar cu partenerul/ă. E bine să fii deschis/ă la argumentele lui/ei și să îi aduci și tu unele greu de combătut, asta dacă vrei să iasă ca tine. Dacă nu, va trebui să te supui regulilor care se fac acum în casă cu privire la bugetul familiei.

Sănătate

O săptămână destul de soliciantă pe acest plan. Nu e cazul să insiști cu acele alimente și activități care îți fac rău, din contră, ar trebui să cauți să te relaxezi și să te menajezi mai mult.

Săgetător

Socio-profesional

Tensiunile și scandalurile de la locul de muncă te afectează acum fie că vrei fie că nu, însă e necesar să te ții cât mai departe de gurile rele. Încearcă să te asociezi cu acele persoane cu care lucrezi cu plăcere și să îi lași să se certe pe aceia care au ceva de împărțit. Cert este că începi să vezi clar care este adevărata față a anumitor persoane în cercul tău profesional și mai ales să îti dai seama cu cine ai aceleași viziuni și cu cine nu. Marți și miercuri intervin discuții care te-ar putea implica însă te descurci să ieși basma curată, ca de fiecare dată.

Dragoste

O săptămână destul de liniștită în acest plan. Partenerul se asigură să-ți ofere o oază de liniște de fiecare dată când ajungi acasă și e de preferat să o răsplătești cu aceeași monedă. Altfel, s-ar putea ca data viitoare să nu mai fie așa blând/ă și drăgăstos/asă.

Sănătate

Ai anumite lucruri pe care trebuie să le pui la punct pentru a te simți comod/ă în pielea ta. Fii atent la zona rinichilor și a stomacului. E posibil să ai parte de niște simtome neplăcute în weekend, mai ales dacă exagerezi cu mâncarea.

sagetator

Capricorn

Socio-profesional

Ai o problemă cu regulile și autoritatea pe care șefii încearcă să le impună acum la locul de muncă. Simți că dacă nu există un minim motiv pentru care ar trebui să faci un anumit lucru, atunci acel lucru este complet inutil. Nu-ți plac regulile pe care nu le înțelegi și vrei să faci cât mai clar acest lucru; nu de altceva dar altfel nu vei avea randament. De asemenea, pe plan financiar e posibil să te confrunți cu niște demersuri întârziate în zona juridico-bancară și asta să-ți întârzie planurile și achizițiile.

 Dragoste
Te simți în al-9-lea cer în cadrul relației și planifici cât mai multe activități și seri alături de partener/ă. Încearcă să nu o sufoci totuși cu atenția de care dai dovad/ă. S-ar putea să nu te recunoască.

Sănătate

Ești destul de pofticios/asă și îți vine greu să renunți la anumite alimente. Urmărește-ți starea de spirit și vezi cum stau lucrurile. Poate că nu e nevoie să schimbi nimic la tine și la modul în care te alimentezi.

Vărsător

Socio-profesional

Saturn îti dă anumite probe în sectorul financiar și vrea să te învețe acum să îti drămuiești mai bine resursele financiare. Încearcă să te opui impulsului de a arunca cu banii în stânga și în dreapta, altfel te vei trezi cu găuri financiare ireparabile. Din fericire, soluția salvatoare vine de la Venus care se află în casa a 4-a la tine, astfel că partenerul/a reușeste să te mai tempereze. La locul de muncă ai parte de tot felul de situații, acte și demersuri întârziate din cauza incompetenței celorlalți, nu a ta neapărat. E necesar să vezi ce nu merge și să-ți dai toată silina în acest sens. Ești de părere că totul se rezolvă cu perseverență și voie bună.

Dragoste

Cunoști persoane noi în acest sector și ai toate șansele să întâlnești pe cineva care se potrivește cu viziunile și ideile tale despre lume. Mare atenție totuși, dacă ai deja pe cineva e posibil să dai naștere unor gelozii în acest sector.

Sănătate

Ești ceva mai lipsit/ă de vitalitate și energie în primele zile ale săptămânii. Încearcă să nu te agiți prea tare la locul de muncă și să te relaxezi seara cân ajungi acasă, în preajma persoanelor dragi.

Pești

Socio-profesional

Se pare că activitatea Lunii în sectorul personal te afectează mai tare decât ți-ai putea imagina acum. Nu dai randamentul obișnuit la locul de muncă și ești destul de afectat/ă de modul în care se mișcă lucrurile în proiectele în care lucrezi. Din păcate nu ai foarte multe de spus în momentul de față și vei fi nevoit/ă să te conformezi. Ai  grijă la modul în care comunici cu colegii și mai ales cu șefii. E posibil ca starea ta de spirit să nu fie una tocmai productivă și astfel să se depărteze de tine din punct de vedere colegial. Atenție, așadar la persoanele care vor să se apropie de tine și pe care tu, din instinct le respingi.

Dragoste

Ai discuții pe teme financiare cu partenerul și îți vine greu să te conformezi cerințelor lui/ei în momentul de față. Încearcă totuși să fii deschis/ă argumentelor pe care el ea le aduce și vei vedea că totul se va rezolva astfel de la sine.

Sănătate

Vei fi nevoit/ă să faci niște controale de rutină așa că să nu te mire faptul că organismul tău va începe să dea semnale de slăbiciune. Ce gândești – atragi. Atenție așadar la emoțiile și gândurile interioare.

Sursa

Distribuie articolul: