A ajuns să reprezinte, în SUA, marile companii producătoare de lenjerie intimă pentru femei încă de la vârsta de 18 ani. Tot acolo, a fost obsevată de către casele de modă și râvnită de fieecare dată de către designeri. De la o vreme, însă, Xenia Deli este tot mai abordată de către ruși. Aceștia o solicită pentru filmări de videoclipuri și pentru apariții pe paginile revistelor de modă. 

La începutul lunii mai a anului trecut, Xenia Deli a plecat la Amsterdam, pentru a participa la filmările pentru videoclipul la piesa „Привет как дела”, a trupei T-Killah. În videoclipul piesei scrise de Денис Ковальский și Jarl Nielsen, modelul de la „Elite Model Management Los Angeles” apărea așa cum ne-am obișnuit să o vedem: îmbrăcată în lenjerie intimă și pozând în ipostaze dintre cele mai seducătoare.

A urmat colaborarea cu interpretul rus Nikolai Baskov, pentru piesa „Zaya, ya lublu tebya”. În acest videoclip, Xenia Deli apare mai acoperită ca niciodată, dar foarte sexy în același timp. 

Recent, diva originară din Bender a fost solicitată pentru mai multe pictoriale realizate de Vogue Russia. Xenia Deli a fost surprinsă pe litoral de către fotografa rusă Mariano Vivanco. 

Modelul a pozat pentru a demonstra mai multe tendințe actuale, în materie de stil vestimentar. În pictorialul realizat la malul mării, Xenia poartă hainele unora dintre cei mai apreciaţi designeri ai lumii: Chloé, Dior, Stella McCartney și Louis Vuitton.

Stilul marinăresc o prinde perfect pe frumoasa basarabancă!

Unii o supranumesc deja „Miranda Kerr” a Moldovei

Foto: VOGUE Russia/Mariano Vivanco, Maddam Underwear by Yeni Inci / 2013

Distribuie articolul: