Despre Marina Vovchenko vă povesteam încă anul trecut. Rusoaica este guru de yoga, iar grație asanelor pe care le execută, dar și a felului excentric în care arată, a reușit să cucerească admirația a cca jumătate de milion de fani virtuali. Marina spune lucrurilor pe nume. Și-a făcut implanturi mamare și nu regretă acest lucru. Ba din contra, a decis să le comunice fanelor toate detaliile la acest subiect.

O mămică din Rusia impresionează cu pozițiile de yoga pe care le afișează în fotografii

După mai multe nașteri,  Marina Vovchenko a decis să-și introducă implanturi mamare, iar despre acest lucru, antrenoarea de yoga mărturisește:

„Foarte des sunt întrebată despre implanturile mamare. Mi-am făcut operația la Moscova, iar chirurgul meu nu mai este în viață. Implanturile sunt americane, cu garanție pe viață.

Distrugeți miturile! Poți zbura după operație, te poți bronza, poți face sport și merge la saună.

Implanturile mele au câte 350 ml fiecare. Puteți rămâne însărcinate la un an după operație, puteți alăpta dacă vreți, în sensul că nu există nicio problemă cu laptele, după operație.

Sunt părtașă a frumuseții plastice care îți poate adăuga sau spori încrederea în sine. Părerea bărbaților mă interesează mai puțin. Dacă ar fi fost într-o situație similară, când sânii se „usucă” și se micșorează de două ori, ar fugi și ei la chirurg, după mărimea lor naturală. Nici sportul și nici cremele nu ajută, doar implanturile.

Nu văd nimic rău în asta. Fiecare femeie are dreptul să aleagă. Fiecare mamă care și-a pierdut forma bustului, are dreptul să și-o recupereze. Eu sunt pentru operațiile plastice moderate, am făcut această alegere și nu regret deloc”, spune antrenoarea de yoga.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: