Nici măcar la 31 de ani Trisha Reibelt - o australiancă îndrăgostită de păr lung și culori neordinare, nu se oprește din a experimenta noi și noi nuanțe de culoare. Cât de înnebunită e de aventuri, vedeți mai jos.

După 11 ani de nerăbdare, Trisha și-a retezat părul cu 30 cm abia recent. Chiar și așa, e considerată ca fiind o Rapunzel cu păr extrem de lung și bine îngrijit. De câteva luni, tânăra a făcut o adevărată provocare din a încerca fel de fel de nuanțe de vopsea de păr, care i-au schimbat imaginea în totalitate.

Deoarece are păr lung, uneori apelează la ajutorul prietenelor pentru a-și vopsi părul. De cele mai multe ori însă, se descurcă de una singură. A învățat să-și usuce părul natural și să nu apeleze la produse de styling, pentru a-și păstra părul sănătos.

„Am mult păr și ador să încerc culorile distractive. Ocazional, sunt tentată să fotografiez toate lucrurile amuzante pe care le întâlnesc”, spune tânăra, pe Instagram.

În această rețea apare fiecare dintre schimbările de hairstyle ale Trishei, fapt care a ajutat-o să adune peste 23,5 de mii de fani virtuali. Admirați mai jos „evoluția” podoabei sale capilare, din ultimele 23 de săptămâni.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: