A îndrăgit magia de mic copil, atunci când tata l-a impresionat prin trucurile sale. Rămas uimit şi intrigat şi-a dat seamă că printr-un artificiu simplu, poţi crea ceva uimitor. A devenit obesedat de idee şi a început să înveţe de unul singur. Primele spectacole le făcea în teatre sau cluburi mai mici. A fost primul care a susţinut un spectacol de mentalism, într-o sală mare la Galaţi. Vlad Grigorescu munceşte zilnic, pentru că îşi doreşte să ajungă la 500 de spectacole pe an şi să creeze, în continuare, manevre iluzorii noi. La Chişinău îşi doreşte un public cu mintea deschisă, iar restul va face el. Va crea povestea pe care fiecare doreşte s-o audă.

Am visat să devin magician de mic şi asta s-a realizat. Copiii, de obicei, nu ajung ce îşi doresc în copilărie. Eu am ajuns.

Trucurile nu sunt dificile, dacă îţi place ce faci. Unele necesită repeţiţie foarte multă, dar când o faci din pasiune, devine o plăcere.

Am citit foarte mult. Majoritatea cărţi tehnice din domeniul magiei, psihologiei şi
mentalismlui. Beletristica nu m-a fascinat niciodată. Nu prea am răbdare să citesc poveştile altora, atunci când creierul meu le crează pe ale mele. Îmi place cum şi despre ce scrie Paulo Coelho. Mi-a plăcut mult „Românul adolescentului miop” de lui Mircea Eliade.

În adolescenţă, părinţii mă ghidau mereu în altă direcţie. Mama e învăţătoare, tata e profesor. Ei voiau să am o meseire „normală” şi să las „prostiile”. Pentru ei erau prostii, pentru mine cel mai luminos lucru, pasiune. Ea a învins.

Pe soția mea am cucerit-o cu ajutorul trucurilor mele. A încercat să mă descopere, dar, încă mai încearcă şi în ziua de azi. Şoţia este primul spectator care vede ce alţii nu văd nici peste ani. Ea m-a sprijinit mereu.

A cuceri o femeie este mai simplu, decât a o menţine într-o relaţie de durată. Ea trebuie impresionată mereu. Să nu o laşi să se plictisească. Să fi mereu cu un pas înaintea ei. Orice femeie este în căutare de stabilitate şi protecţie. Bărbaţii vor urmaşi şi să-şi poată proteja
apropiaţii.

Ce vor femeile nu a descoperit nimeni. Când ţi-ai dat seamă ce vrea o femeie, ea, deja, s-a răzgândit. Femeia perfectă nu se caută… De mâna cu ea la bătrâneţe mergi prin parc. Este alături mereu. Este emancipată, dar şi supusă în acelaşi moment.

Dragoste, sex, bunăstare? O combinaţie ideală. În familie, fiecare oferă celuilat ce îşi doreşte, fără compromisuri. Comunicarea este importantă, înţelegerea, uneori indulgentă şi, nu în ultimul rând, dragostea fără de care celelalte nu există. Foarte mulţi oameni sunt bogaţi, dar sunt nefericiţi în căsnicie

Gândirea liberă, gândirea crticică şi încrederea în sine vreau să cultiv în copii mei, indiferent de sexul lor. Restul sunt doar lucruri extra, care se pot realiza pe parcursul vieţii.

Foto: arhivă personală

Distribuie articolul: