A călătorit 5500 de km cu mașina în cele mai importante orașe europene pentru a filma cel mai costisitor videoclip din toate cele lansate în cariera sa. Interpretul Adrian Ursu își va lansa noul videoclip în luna septembrie, la piesa „Tu ești tot ce mi-am dorit”. Câte două zile în orașele Budapesta, Viena, Milano și Veneția, atât i-a trebuit interpretului și întregii echipe ca să filmeze o istorie de dragoste pentru videoclipul la piesa lansată în luna mai „Tu ești tot ce mi-am dorit”.

În povestea din videoclip eroul principal o caută pe cea care și-a dorit-o. Adrian spune că mai are de lucrat la videoclip, el mai are de filmat eroina principală, o domnișoară despre care, deocamdată nu a vrut sa ne spună nimic, cu excepția faptului că e frumoasă.

Întrebat de investițiile pentru acest videoclip, Adrian ne-a spus: „Nu vă pot zice deocamdată suma pentru că urmează să mai filmăm și la Chișinău. Cu siguranță va fi cel mai costositor videoclip din cariera mea de pană acum. Zece zile, în orașele europene, plus o zi de filmări ne mai așteaptă aici alături de eroina principală, și toate pentru 4 minute de videoclip. Sper să merite investiția și să vin cu un produs nou, de calitate, pentru că pe piața autohtonă este concurență la capitolul produse video”.

Adrian a mai spus că a ales să filmeze videoclipul în mai multe orașe din mai multe motive. Unul din ele este acela că a avut în aceeași perioadă un concert la Milano. „Am avut parte de vacanță, dar nu de odihnă, pentru că am avut un program încărcat, am și condus mașina 5500 de km. Recunosc că e o nimica toată pe lângă cei 11 mii de km pe care i-am parcurs cu ceva ani în urmă. Totuși a fost o experiență inedită”, a spus interpretul pentru revista PentruEa.md.

În poză e Adrian Ursu și Andrei Samardac, regizorul și operatorul cu care a filmat și a gândit videoclipul

 

”După concert și filmarile videoclipului în Piazza Doumo, Milano”, scrie Adrian pe profilul său de facebook.

Ascultă aici piesa a cărui videoclip urmează să fie lansat în septembrie

Distribuie articolul: