Petalele a 8 milioane de trandafiri au ”inundat”, recent, un sătuc din Costa Rica. Peisajul ireal de frumos a fost, însă, organizat pentru filmarea unui spot comercial al unei mărci de electrocasnice. Despre cât de divin a arătat momentul ploii cu petale, aflați în cele ce urmează.

A fost nevoie de eforturile atât ale echipei de creație, cât și ale locuitorilor din zonă, care, în circa 2 săptămâni, au adunat petalele a 8 miloane de trandafiri deja uzați, care, în total, au oferit circa 3,5 tone de petale.

O echipă britanică, specializată în efecte speciale, a adus mai multe mașini de vânt, care au ajutat la aruncarea în aer a petalelor adunate și împrăștierea lor peste sat. Sigur că, în filmarea spotului video s-au realizat și anumite efecte speciale.

De ce anume 8 milioane de trandafiri? Deoarece ecranele televizorului promovat în clipul video are exact 8 milioane de pixeli. De ce anume trandafiri? Pentru a pune în valoare puterea de afișare a culorilor intense de către acest televizor, cu ultra-high-definition.

Distribuie articolul: