Vă anunțam, anterior, despre faptul că piesa „Haunted”, a cântăreței Beyoncé, urma să servească drept coloană sonoră pentru filmul „Fifty Shades of Grey”. Până la lansarea oficială a filmului, din 13 februarie, a mai rămas o lună întreagă, de aceea regizorii au comunicat cum se numește o altă piesă care va servi de asemenea drept coloană sonoră pentru celebra producție cinematografică. Despre ce piesă este vorba, aflați mai jos.

Interpreta care a început anul 2015 cu o piesă nouă este chiar Ellie Goulding, care a lansat piesa „Love Me Like You Do” – noul soundtrack care va putea fi ascultat în filmul „Fifty Shades of Grey”.

Potrivit infomusic.ro, noul single Ellie Goulding este compus de Ilya Salmanzadeh, Tove Lo, Savan Kotecha, Max Martin și Ali Payami special pentru coloana sonoră a peliculei, albumul complet de soundtrack-uri urmând să fie lansat de Republic Records/Island pe 10 februarie.

Amintim că filmul „Fifty Shades of Grey” va debuta în cinematografele din SUA pe 13 februarie 2015, avându-i în distribuție pe Jamie Dornan în rolul lui Christian Grey, Dakota Johnson în rolul Anastasiei Steele și pe cântăreața britanică Rita Ora în rolul lui Mia Grey.

Filmul este regizat de Sam Taylor-Johnson, ce are în portofoliu și filmul „Nowhere Boy” (2009).

Foto: swide.com

Citește și:

Romanul erotic „Fifty Shades Of Grey” dăunează sănătății femeilor! Iată ce dereglări poate însoți

A fost prezentat cel de-al doilea trailer oficial al filmului „50 Shades of Grey” (Video)

Distribuie articolul: