Toamna se numără nu doar bobocii, ci și rezultatele din muzică. În noul sezon, Eugen Doiban alias NATAN ne surprinde cu o piesă de dragoste, în care a investit mult efort și emoție. Ieri, artistul a lansat „Timpul” - o piesă cu mesaj profund, însoțită de un videoclip filmat pe fundalul peisajelor din complexul natural Orheiul Vechi.

„Vă prezint o creație definitivată cu un videoclip pe merit, la care s-a lucrat cu suflet de oameni dăruiți așa încât să scoată într-o lumină o piesa la care țin foarte mult, o iubesc și care mi-a luat un pic de timp din viață ca să mă facă mai fericit că pot, că vreau, că am și pot să împart. Audiție plăcută, combinată cu vizionare atentă și neinfluențată , vă iubesc și vă dăruiesc acest videoclip!”, spune artistul ieri, în ziua lansării. 

Întrebat despre ce mesaj și-ar dori să transmită prin noutatea sa muzicală, Eugen ne-a mărturisit:

„Este o piesă în care se vorbește despre faptul ca în momentul în care se întâmplă îndrăgostirea și se conștientizează dependența unuia față de altul într-un cuplu, se pare că timpul se oprește în ceasul îndrăgostiților, dar și în toate celelalte ceasuri, pentru că se simt doar ei pe acest Pământ.

Videoclipul însă este o metamorfoză în care timpul are altă conotație, se face o legatură dintre indigen și contemporan, prin referințele către o civilizație disparută și una din care facem parte.”

NATAN le este recunoscător, pentru realizarea videoclipului, în special regizorului marian Croitoru, modelului Felicia Gitu și studio-ului de dans Black & White, în persoana lui Iulian Țurcanu, pentru coregrafie.

3

Foto: captură video

Distribuie articolul: