Revista de cultură pop Rolling Stone a desemnat și de data aceasta care e piesa cu popularitatea cea mai înaltă din anul precedent, potrivit ascultătorilor și criticilor de muzică. Cea mai bună piesă a anului 2014 s-a dovedit o producție de pe al cincilea album al interpretei Beyoncé, cântată împreună cu soțul său, rapperul american JAY-Z.

„Drunk in love” – despre acest featuring Beyoncé – Jay-Z, scria, zilele trecute, revista Rolling Stone. Piesa a fost lansată oficial în luna decembrie a anului 2013, vizualizări pentru a aduna vizualizări pe tot parcursul anului 2014.

Pe locul secund s-a dovedit a fi piesa cântăreților DJ Snake și Lil – „Turn Down For What”.

Piesa „Every Breaking Wave”, de pe albumul Songs of Innocence, al trupei U2, s-a poziționat pe al treilea loc.

Amintim că 2014 s-a dovedit a fi cel mai bogat an din carieră pentru Beyoncé grație marelui turneu „On The Run”, efectuat împreună cu soțul său – rapperul Jay-Z.

În acest an, superstar-ul a evoluat la 95 de spectacole muzicale, câștigând, în medie, circa 2.4 milioane de dolari din fiecare oraș. Mai mult decât atât, după ce a lansat, în 2013, ultimul său album, Beyoncé a reușit, fără prea multă publicitate, să devină vedeta cu vânzări de top.

În 2014, Regina Bey le-a depășit pe interpretele Taylor Swift, Rihanna și Jennifer Lopez, acumulând circa 115 milioane de dolari americani! Pe lângă concerte, însă, Beyoncé a fost „recrutată” și pentru a promova branduri celebre precum H&M și Pepsi. Nu în zadar Forbes a numit-o pe Beyoncé drept cea mai bine plătită interpretă din precedentul an!

Distribuie articolul: