Piesa”Don’t wanna miss you” interpretată de basarabeanul Cătălin Josan a devenit coloana sonoră a unor spoturi publicitare din Italia. Artistul este deja cunoscut pe piața muzicală din Italia, fiind considerat un adevărat fenomen muzical al muzicii pop. Succesul piesei “Don’t wanna miss you” i-a adus interpretului un număr mare de solicitări la concerte și l-a făcut remarcat în showbizul italian.

 

Aprecierea publicului a fost vizibilă atunci când artistul a primul în 2011 un disc de aur pentru numărul mare de descărcări a piesei “Don’t wanna miss you” pe iTunes. Astfel, Cătălin a fost remarcată și de către o importantă companie internațională de telefonie mobilă. Single-ul “Don’t wanna miss you” a devenit coloana sonoră a spoturilor publicitare în cadrul campaniei de promovare lansate în toamna anului trecut. În aceași perioadă, Francesco Tutti a fost ales drept imaginea companiei de telefonie mobilă, iar materialele promoționale s-au bucurat de o mare popularitate în Italia.

În curând Cătălin Josan a promis că va lansa noul său album, acesta fiind al doilea la număr. Basarabeanul a devenit cunoscut după câștigarea emisiunii “Megastar” din România. 

Vezi mai jos spoturile publicitare în care coloana sonoră este piesa interpretată de Cătălin.

Distribuie articolul: