Termenul limită de inscriere pentru selecția națională Eurovision 2018 a expirat în această seară. Printre pretendenții de a ne reprezenta țara sunt si trupa DoReDos. Tinerii au făcut echipă cu legendarul Filip Kirkorov, care le compune o piesă pentru concurs, intitulată „My lucky day”.

„Noi colaborăm cu Filip Kirkorov, el este autorul piesei noastre. Piesa este în limba engleză”, a declarat pentru PRO Tv Eugen Andrianov, solist al trupei „DOREDOS”.

Cei trei soliști ai trupei participă pentru a treia oară în această competiție și speră foarte mult să câștige selecșia națională din acest an. Cei de la Doredos, care au câștigat concursul muzical din Soci „Novaya Volna – 2017”, sunt convinși că în acest an vor avea noroc și la Eurovision.

Filip Kirkorov a descoperit trupa Doredos și a devenit fan al acesteia atunci când aceasta a câștigat faimosul concurs din Rusia „Novaya Volna”. „Sunt unici și sunt preferații mei. Infectează întreaga audiență de pe scenă”, spunea acesta despre membrii trupei.

Precizăm că Eurovision 2018 se va desfășura în perioada 8-12 mai, la Lisabona. Moldova a fost reprezentată de-a lungul timpului de interpreți precum Nelly Ciobanu, Natalia Barbu, Geta Burlacu sau formația Zdob și Zdub. Cea mai bună performanță a fost inregistrată anul trecut de băieții de la Sunstroke Project, care au ocupat locul 3 în clasamentul final al concursului muzical.

Distribuie articolul: