În timp ce poveștile cu prințese sunt deja uitate de către majoritatea femeilor contemporane, există și tinere care încă se mai inspiră din acestea, inclusiv la organizarea nunții. Interpreta Traci Hines a trăit visul din copilărie, în care își dorea nespus de mult să participe la o ședință foto inspirată din filmele Disney. Visul i s-a realizat, iar Traci a jucat rolul lui Ariel, din „Mica Sirenă” într-o nuntă alături de un model!

Nunta roșcatei Traci Hines a produs un efect pe cinste, în timp ce rolul prințului Eric, în nunta marină, a fost jucat de către modelul Leo Camacho. 

Extraordinara ședință foto a fost organizată și „regizată” de către Mark Brooke Photography & Mathieu Photo. 

La fel ca în povestea „Mica Sirenă”, ședința foto de vis a cântăreței Traci Hines a copiat cu exactitate detaliile din desenul animat cu Ariel. 

Combinând cumva stilul hipster cu cel marin, Traci a avut grijă ca orice detaliu să se înscrie perfect în contextul tematicii. Chiaș și deserturile pentru invitați au purtat simbolurile emblematice precum scoica și mustața.

Preocupată de felul în care urma să arate, „Ariel” a respectat întru totul coafura de culoare roșie, din poveste și a avut grijă ca bijuteriile și manichiura să i se înscrie și ele în contextul tematicii. 

Rochia purtată de „Mica Sirenă” cu ocazia evenimentului a fost la fel de inspirată din poveste. Poalele acesteia, de nuanța oceanului, s-au combinat perfect cu sandalele, de aceeași nuanță.

Tinerii au avut grijă ca și domnișoarele de onoare să poarte ținute asortate cu ale lor, iar fotografiile de grup, realizate pe plajă, sunt parcă rupte din viața subacvatică!


Foto: popsugar.com

Distribuie articolul: