Veți rămâne impresionați de surpriza pe care au făcut-o Korey și Sharon Rademacher - un cuplu din Florida, în momentul în care și-ai anunțat rudele și prietenii că familia lor a devenit mai mare. În loc să recunoască că așteptau venirea pe lume a două fetițe gemene, părinții le-au spus tuturor că așteaptă un singur copil. Mare a fost uimirea tuturor care au aflat adevărul! Filmulețul acestei povești incredibile face înconjurul lumii și a adunat peste 10 milioane de vizualizări YouTube într-o singură săptămână.

Soții și-au dorit nespus de mult să-și surprindă persoanele apropiate cu această naștere, de aceea au avut grijă să filmeze fețele lor, în momentul în care află adevărul despre gemene.

Potrivit Today.com, părinții mai educă un băiețel de doi ani, pe nume Jameson, iar prenumele nou-născutelor sunt Maryann Grace și Brianna Faith.

foto: arhiva personală

foto: arhiva personală

Părinții au planificat să le facă o surpriză dublă apropiaților încă în momentul în care au mers la ecograf. Medicul i-a anunțat că în uterul mămicii trăiesc doi embrioni sănătoși. Mămica de 31 de ani și tatăl – de 33, declară că au fost foarte dornici să-și șocheze oamenii apropiați.

foto: arhiva personală

foto: arhiva personală

Ne plac foarte mult surprizele, așa că ne-am gândit că ar fi minunat dacă vom putea păstra taina timp de 9 luni, după care – să vedem emoțiile tuturor. Ne-am dorit foarte mult să le vedem fețele!”, mărturisesc cei doi părinți.

Aceștia și-au făcut o surpriză și pentru sine, pentru că i-au rugat pe medici să nu le comunice din timp sexul gemenilor.

Potrivit mamei, a fost foarte dificil să păstreze un astfel de secret, întrucât burtica i-a crescut foarte mult, iar colegii de serviciu deja glumeau pe seama numărului de copii care trăiau în interior.

Ea nu făcea decât să le răspundă cu câte un zâmbet scurt și să păstreze taina în continuare!

La 12 martie, la diferența de doar două minute între ele, fetițele au văzut lumina zilei pentru prima oară. Din momentul nașterii, au început și pregătirile pentru întâmpinarea oaspeților. Tatăl fetițelor s-a dotat cu o cameră de filmat și un laptop pentru apropiații care aveau să-i contacteze virtual pe proaspeții părinți.

Musafirii au început să apară unul după celălalt, iar șocul de pe fețele acestora nu putea fi redat în cuvinte. Mare le-a fost mirarea atunci când în loc de un bebeluș, aceaștia au surprins tocmai doi, îmbrăcați în hăinuțe roz!

Înregistrarea video plină de guri căscate, zâmbete și lacrimi de fericire a fost publicată pe YouTube cu denumirea „Cel mai bine păstrat secret din lume”.

Din spusele părinților, familia adoră să adoarmă în fiecare seară privind acest filmuleț văzut de peste 10 milioane de oameni de pe întreaga planetă!

Distribuie articolul: