Este vorba despre Anatol și Tatiana Melnic sau, mai nou „A&T” - formație apărută chiar ieri pe rețelele de socializare. De fapt, este o glumă pe care a făcut-o soția jurnalistului, prezentând un video în care cei doi dansează pe ritmurile unei melodii mai vechi.


Anatol și Tatiana se aflau la un eveniment, atunci când cineva i-a surprins cum dansează împreună, în fundal răsunând piesa „Vino la mine”. Ambii au înscenat melodia într-un mod cât se poate de haios, reușind, astfel să adune sute de like-uri pe Facebook și Instagram.

🔜 formatia A&T – Vino la mine #nebuneală 😹

Видео опубликовано Tatiana MelniCandy (@tatiana_melnicandy)

Chiar dacă a fost o farsă, internauții au văzut deja cuplul Melnic în rol de membri ai unei formații, iar comentariile la filmuleț i-au încurajat să nu se oprească aici. Totuși, pentru unii, piesa a contat cel mai mult, aceasta trezidu-le melacolie și emoțiile tinereții. Și Mariana Mihăilă a apreciat gestul formației „A&T”:

„Wow, ce fain! Cântecul adolescenței noastre. Anii 1999-2000. Mă copleșește nostalgia”, a scris interpeta.

14937464_1099883456793726_4164273874111670398_n

Se pare că întreaga familie Melnic este una extrem de artistică. Și fetița lui Anatol și Tatiana, Kamelia, pășește pe urmele părinților. În acest an, micuța a participat și la diverse spectacole, acolo unde a dansat și a cântat ca o adevărată vedetă.

Citește și:

La doar 4 ani, fiica lui Anatol și a Tatianei Melnic s-a apucat de cântat. Părinții sunt enorm de mândri

Are trăsături de actriță! Fetița lui Anatol Melnic, surprinsă în timpul unei serbări la grădiniță

Foto: Facebook.com

Video: Instagram.com