Moda „curcubeului în păr” capătă tot mai multe variații. De data asta, ne-a surprins n trend promovat pe internet de către hairstyliștii unui salon londonez de frumusețe.

#hiddenrainbowhair – acesta este hashtagul folosit pentru a descrie pe Instagram fotografiile în care preponderent tinere își desfac podoaba capilară pentru a trăda curcubeul pe care și l-au furișat în păr. În traducere, #hiddenrainbowhair ar însemna „curcubeul ascuns în păr” – denumire care vorbește de la sine, având în vedere locul în care se aplică vopseaua.

page

Nouatatea este promovată pe Instagram de către hairstyliștii salonului londonez „Not Another Salon”, localizat în Brick Lane. Din descrierea sa, dar și stilul pe care îl promovează, salonul se declară a promova ideologia „anti-factory” (anti-fabrică), adică e diferit de ceea ce se găsește la alte saloane plictisitoare de frumusețe.

Deși lansată chiar zilele trecute, tendința curcubeului ascuns în păr se regăsește în peste 196 de postări virtuale, menite să incite spiritele fashioniste. cats

Admirați și voi această noutate colorată!

#hiddenrainbowhair #haircut #丸子頭 #fashion #cool #原宿風

A photo posted by 馨儀 魏 (@meinmein.ice) on

#hiddenrainbowhair 💙

A photo posted by HAIR GOALSS (@hair_goals3) on

We love #hiddenrainbowhair

A photo posted by @cutitlong2905 on

#creationshairsalon #phenixcity #phenixcityal #columbusga #hiddenrainbowhair #hiddenrainbow #joico 🌈🌈🌈

A photo posted by Courtneylcarter87 (@hairbycarter7) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: