Recent în Milano, a avut loc un fashion show inedit, desfăşurat în cadrul evenimentului „Fashion Week Milano”, unde cele mai mari case de modă a lumii, printre care „Versace”, „Gucci”, „Alberta Ferretti” și mulți alții, și-au prezentat colecțiile pentru sezonul toamnă/iarna 2012/2013. Printre aceștea s-a numărat și designerul italian Elena Miro. Creatoarea a prezentat, în premieră într-un show de modă, o colecție pentru femei mai corpolente. Modele propuse de Elena Miro prezintă mărimi de la 46 plus, lucru nemaivăzut pentru un eveniment similar. Show-ul a avut efectul unei adevărate revoluții în lumea modei, iar în schimb invitații la eveniment s-au arătat destul de intrigați de modele propuse. Colecția este caracterizată de croieli minimaliste și forme simpliste, menite să accentueze frumusețea femeii, să-i valorifice formele apetisante. Colecția toamna/iarnă se remarcă prin piese vestimentare, realizate într-o gamă cromatică destul de calmă, de la combinația clasică alb/negru, pînă la nuanțe de gri metalic, nude, maro și albastru pal.


Colecția reuneşte diverse articole vestimentare, cum ar fi rochii, bluze, fuste, trench-uri, sacouri și pantaloni, astfel încît fiecare femeie înzestrată cu forme mai voluptoase se poate regăsi în varietatea de modele. În cadrul acestei prezentări accentul a fost pus pe jocul de linii și petele de culoare, menite să creeze iluzii optice de suplețe și alungire a siluetei.
Elena Miro creează pentru compania „Miroglio Group Fashion” înființată în 1985. Scopul principal al acesteia este de a răspunde pozitiv tuturor cerințelor în materie de fashion și stil pentru femeile din regiunea mediteraniană.
Din 2005 pînă în prezent, „Elena Miro” este unicul brand feminin, care creează haine pentru siluete mai „plinuţe”, dar şi participă la prezentările de modă din cadrul „Milano Moda Donna”.

Trebuie să știi că “Nu există femei sau haine urîte, există haine prost purtate sau accesorizate și femei care nu știu cum să-şi accentueze atuurile”. Așă că analizaţi cu atenție video de mai jos, pentru a învăța cum, cu ajutorul combinațiilor de linii și culori, să-ți pui în evidență punctele forte și să ascunzi micile imperfecțiuni ale siluetei.

Distribuie articolul: