Lucian Mustață, un tânăr de 24 de ani care a crescut la orfelinat dar care a ajuns, prin ambiție, studiu și multă muncă expert în IT, a lansat aplicația NoteAboutLife, o nouă rețea de socializare ce promite a cuceri milioane de oameni de pe întreagă planetă. Aplicația este gândită că o capsulă a timpului, unde ne putem astearne online gândurile, speranțele, visurile din timpul vieții, pentru propria pagină a destinului său.  

 Aplicația permite updatarea constantă a profilului precum și interacțiunea între toți utilizatorii. „Ideea mi-a venit de când eram pe băncile facultății și mi-am dat seamă că îmi doresc să citesc ce sfaturi mi-ar da oamenii care chiar au o anumită experiență de viață. Cum să învăț inteligent și cum să aflu aceste idei chiar de la ei. Mi-am dat seama că am putea avea nevoie de o aplicație online pentru acest lucru. Mai mult, toți avem o singură viață, un destin ce poate deveni inspirational pentru ceilalți.

NoteAboutLife

Aplicația NOTEABOUTLIFE este gândită că o acțiune non-profit, a cărei misiune este de a oferi oamenilor de pretutindeni posibilitatea de a înregistra, stoca peste timp și de a împărtăși poveștile vieții lor întregii umanități. Este un proiect ambițios prin care sper să scoatem în evidență evoluția oamenilor la nivel social și psihologic. Majoritatea cercetărilor din prezent se îndreaptă către domeniul tehnic și medical, însă partea spirituală a rămas neglijată. Cred că NOTEABOUTLIFE va fi cu adevărat apreciată peste 100 de ani când oamenii vor cîți despre părerile bunicilor și străbunicilor lor, vor vedea valorile lor și modul lor de viata”, declară Lucian Mustață. 

Lucian Mustață

Sursa: ADPM

Distribuie articolul: